Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Woonfavorieten: visgraat salontafel + mistletoe - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 21-05-2024

  15 december, 2019

  Woonfavorieten: visgraat salontafel + mistletoe

  Elke week laat ik jullie mijn woonfavorieten zien die ik de afgelopen week ben tegengekomen. Favorieten die ik zelf héél graag in mijn eigen huis wil hebben. Deze week smul ik onder andere van een visgraat salontafel, hippe paraplubak, een kittig vloerkleed en een verleidelijke mistletoe…

  Visgraat salontafel

  Woonfavorieten: visgraat salontafel + mistletoe

  Deze salontafel heeft alles waar ik van hou: hij is van goud én heeft een visgraatpatroon. Om te smullen, toch? Het hout van deze visgraat salontafel heeft een beetje een geleefde look zodat het een mooi contrast vormt met het strakke van dat goud.  Heel mooi in combinatie met een rond vloerkleed zodat je zithoek minder hoekig wordt. Deze visgraat salontafel meet trouwens 40 x 90 x 90 cm (hxbxd).

  Kittig vloerkleed

  Woonfavorieten: visgraat salontafel + mistletoe

  Dit vloerkleed komt in een okergeel jasje én heeft een kek luipaarddessin. Door de kleur is het wel een hele subtiele, dus ook voor degenen die niet van panterprint houden, kan dit wel eens een mooi exemplaar voor op de vloer zijn. Stal ‘m naast je bed zodat je elke ochtend op een heerlijk zacht kleed stapt. Maar in de zithoek doet dit vloerkleed het natuurlijk ook goed.

  Hippe paraplubak

  Woonfavorieten: visgraat salontafel + mistletoe

  Kijk, dit is nou weer een typisch voorbeeld van een functioneel item in een strak jasje. Dit is geen kunstwerk. Nee, ook geen wijnflessen houder. Het is een… paraplubak! Gaat je hard toch sneller van kloppen? Deze hippe paraplubak is gemaakt van hout en metaal en heeft gitzwarte accenten. In het ronde gedeelde stal je je plu en op het andere gedeelte je schoenen. Handig.

  Spiegel als roomdivider

  Woonfavorieten: visgraat salontafel + mistletoe

   

  Woon jij in een studio en wil je de ruimte eens breken? Ideaal is dan om te werken met een roomdivider. Als je nou ook eens kiest voor eentje met spiegels, dan word de ruimte meteen ook een stuk ruimer (optisch dan, he?). Deze staande spiegel heeft drie tinten roze, grijs en transparant. Hij is 171 cm hoog en 159 cm breed. Ben op slag verliefd. Jij ook?

  Mistletoe

  Woonfavorieten: visgraat salontafel + mistletoe

  Geen Kerstmis compleet zonder mistetoe! Deze kun je er elk jaar bijpakken want hij is nep. Het leuke is dat er verlichting in zit, zodat je ‘m niet kunt missen. Er zitten LED-lampjes in met een warme gloed én ze branden zes uur lang om na zestien uur weer aan te gaan. Oh, en er zit een mooie groene strik op. Met wie hoop jij er stiekem onder te staan?!

  Feestelijke tafellampen

  Woonfavorieten: visgraat salontafel + mistletoe

  Dek jij dit jaar de kersttafel, dan moet je zeker even mijn kersttafel styling bekijken. Wat er ook heel mooi op zou staan, zijn deze tafellampen. Ze komen in een setje van drie, maar meerdere bij elkaar is eigenlijk veel mooier. De grote is 39 cm, de middel 34 cm en de kleine 25 cm. Handig: er zit een timer in zodat ze 2,4,6, of 8 uur branden. Wellicht kun je ze vragen voor onder de kerstboom.  Ga ik wel doen. Zucht..

  Bekijk hier mijn eerdere woonfavorieten:

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu