Interior Junkie jaaroverzicht 2018

Time flies when you’re having fun! Het was me een jaar wel. Er is weer veel gebeurd het afgelopen jaar. Van kiekjes van mijn Toscaanse bruiloft en onze late honeymoon naar Namibie tot aan mijn XXL hometour, publicaties in bladen, op tv, de leukste collabs en het grote baby nieuws.

Onze Toscaanse Bruiloft

Het duurde even voordat ik de kiekjes kon delen van onze Toscaanse bruiloft. Het was namelijk een hel om alles te selecteren; er zijn zoveel mooie foto’s gemaakt dat ik gewoon niet kon kiezen. Afgelopen januari, twee jaar nadat ik ten huwelijk gevraagd werd in Zwitserland, ging dan eindelijk de post online over mijn Toscaanse bruiloft met uiteraard aandacht voor de wedding styling. Magisch. Nog elke keer geniet ik na als ik alle beelden weer zie…

Interior Junkie jaaroverzicht 2018

weddingstyling-interiorjunkie48-740x1106

Interior Junkie jaaroverzicht 2018

Interior Junkie proof studentenkamers

Stagiaire Renata bedacht de rubriek en fotografie stagiaire Elise fotografeerde het: de Interior Junkie proof studentenkamers. De rubriek bleek een enorm succes! Helaas zijn beide stagiaires gestopt bij mij, maar hopelijk kan ik in 2019 de rubriek weer nieuw leven inblazen. Droom bijvoorbeeld weg bij de studentenkamer van Romy uit Utrecht (denk aan veel messing, fluweel, roze, bloemen, palmbomen én flamingo’s). Of Eva uit Rotterdam met een woonkamer inclusief authentieke schouw of Malyn uit Nijmegen mét hoogslaper en een crispy white basis.

Interior Junkie jaaroverzicht 2018
Interior Junkie jaaroverzicht 2018
Interior Junkie jaaroverzicht 2018

Interior Junkie jaaroverzicht 2018

Publicaties

Het afgelopen jaar stond ik in verschillende bladen. Zo pronkte ik met mijn fluwelen roze poef in Vriendin, schitterde onze Toscaanse bruiloft in GLAMOUR, stond mijn thuiswerkplek in Marie Claire, kwam Ginny van Ginny’s Vacatures ook meteen hiervoor even een video maken, haalde mijn walk-in closet het tot in GRAZIA, kwam Rachel van De Huismuts bij mij een binnenkijker filmen én kwam Eigen Huis & Tuin een ochtendje bij mij filmen voor een uitgebreide hometour.

Interior Junkie jaaroverzicht 2018

Interior Junkie jaaroverzicht 2018
Interior Junkie jaaroverzicht 2018

Top 50 meest invloedrijke influencers

Geheel onverwachts kwam ik hierachter toen vriendinnetje Eve van The Goaldiggers Club mij tipte dat ik gewoon in de DeInfluencers50 lijst sta op nummer 37 van de Media 100. Zo trots!

Interior Junkie jaaroverzicht 2018

Globetrotter

Ook dit jaar heb ik vaak in het vliegtuig gezeten. Ik ging drie keer naar Londen (één keer voor een afspraak met MADE.com, de tweede keer ook écht met MADE.com en de derde keer met River Island, twee keer naar Kopenhagen (één keer in combinatie met Malmo, de andere keer samen met Sonos en HAY) , bezocht Milaan met MINI Living, Barcelona voor een vrijgezellenfeestje, Malmo (voor Malmo Tourism), Madrid (designreisje met IMM Cologne) en Parijs (voor de beurs Maison et Objet), ging naar Namibie (late honeymoon en pre babymoon) en Beijing (weer met MINI Living en bezocht ik de welbekende vlooienmarkt in Lille.

Interior Junkie jaaroverzicht 2018

Spreken en public

Nu weten jullie vast wel dat ik het ontzettend spannend vind om voor een grote groep te spreken. Het zweet breekt me al uit als ik eraan denk. Toch heb ik het afgelopen jaar deze angst proberen te overwinnen; afgelopen december deed ik mee aan een paneldiscussie op The Goaldiggers Club Session in het W Hotel waar ik sprak over hoe je jezelf in de spotlights zet.

Interior Junkie jaaroverzicht 2018

Droomreis Namibie

Onze honeymoon was natuurlijk een roadtrip door Italie. Toch kriebelde het dit jaar nog om een hele mooie reis te maken. Dat werd dus, op aandringen van de hubby, Namibie. Ben ik even blij dat hij mij overhaalde om juist naar dit land te gaan. We hebben Afrika op z’n best gezien: glampen tussen de luipaarden, kamperen onder een blinkende sterrenhemel, een olifant ‘s nachts naast onze daktent ontdekken (nog steeds het meest bizarre wat mij ooit is overkomen), met een luchtballon over de Sossusvlei vliegen en op z’n kop belanden in een natuurreservaat waar voor ons een champagneontbijtje klaar stond. Namibie was, net als onze Toscaanse bruiloft, magisch én bleek na onze late honeymoon, onze pre babymoon te zijn.

Interior Junkie jaaroverzicht 2018

Interior Junkie jaaroverzicht 2018
Interior Junkie jaaroverzicht 2018
Interior Junkie jaaroverzicht 2018
Interior Junkie jaaroverzicht 2018

Walk-in closet

Het duurde even voordat een van de kleinste kamertjes in ons huis af was. Dat kwam voornamelijk omdat ik nog niet tevreden was over onze kledingrekken. De ikeaatjes werden vervangen voor rackbuddies et voila: ik maakte er een hele shoot én video van. Die koester ik nog eens extra, aangezien dit kamertje in 2019 de babykamer wordt. Dag walk-in closet…

Interior Junkie jaaroverzicht 2018
Interior Junkie jaaroverzicht 2018

Mijn XXL hometour

Ik zat nog niet eens een maandje in ons Haarlemse droomhuis of de aanvragen voor een hometour stroomden al bij mij naar binnen. Maar ja, er moest eerst flink verbouwd worden en daar moesten we nog minstens een half jaar mee wachten (alle aannemers hadden het te druk). Na een enorme verbouwing moesten we even een paar maanden bijkomen, we trouwden die zomer in Toscane en na onze honeymoon ging de keuken verbouwing van start. Dus afgelopen jaar was ons huis dan eindelijk soort van af. Nou ja, af? Er zitten, met de komst van De Pinda, weer drie verbouwingen aan te komen. Dus in 2019 komt er zeker weer een XXL hometour deel 2. Benieuwd naar die van afgelopen jaar, dan bekijk je die hier.

Interior Junkie jaaroverzicht 2018

De leukste collabs

Door alle leuke samenwerkingen met merken kan ik al jaren fulltime bloggen en video’s maken voor op mijn YouTube kanaal. Natuurlijk werk ik alleen maar samen met merken waar mijn hart ligt. Dit jaar pakte ik bijvoorbeeld een hoekje in mijn tuin aan samen met KARWEI en besloot ik spontaan ons tuinhuisje rood te verven. Was zo leuk om te doen. Ik gaf een mini keuken make-over weg bij Hannah uit Haarlem samen met AO. , vrolijkte mijn thuiswerkplek op met tesa,  fotografeerde én filmde ik samen met Bruynzeel Keukens inspirerende keukens (bij illustrator Karlijn bijvoorbeeld), filmde met YAYA een hometour bij influencer en interieurstylist Jolielot, pimpte mijn slaapkamer met een heel cool dekbedovertrek van ESSENZA Home en mocht twee slaapkamer make-over weggeven met Swiss Sense. Voor 2019 staan er weer heel veel inspirerende samenwerkingen op de planning…

Interior Junkie jaaroverzicht 2018
Interior Junkie jaaroverzicht 2018

Interior Junkie jaaroverzicht 2018

Interior Junkie Baby

Het jaar eindigde ik met het grote babynieuws; er komt namelijk een Interior Junkie Baby aan. Ik wil jullie nog allemaal bedanken voor jullie warme, enthousiaste en super leuke reacties op mijn blog, Instagram, Facebook én YouTube. Mijn baby vlog is al meer dan 10.000 keer bekeken. Bizar! Jullie staan dus echt wel te popelen om baby content. Gaat helemaal goedkomen, dus.

Interior Junkie jaaroverzicht 2018

Beeldcredits:

© Elisah Jacobs/InteriorJunkie.com
5,6,7,8.© Elise/InteriorJunkie.com
25. © Emma Peijnenburg/InteriorJunkie.com

Reageer ook