Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Woonfavorieten: luxe bijzettafel en tropische kussen - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 25-06-2024

  2 december, 2018

  Woonfavorieten: luxe bijzettafel en tropische kussen

  Elke week laat ik jullie mijn woonfavorieten zien die ik de afgelopen week ben tegengekomen. Favorieten die ik zelf héél graag in mijn eigen huis wil hebben. Deze week smul ik van een luxe bijzettafel, een kussen met kraanvogel, botanische muur kunstwerkjes én een wollig plaid…

  Bankhangmomentje

  Woonfavorieten: luxe bijzettafel en tropische kussen

  Ik weet niet hoe het met jullie gesteld is, maar met dit gure herfstweer toef ik lekker elke avond op de bank. Géén zin om naar buiten te gaan, heerlijk vind ik dat. Geen bankhangmoment is compleet zonder een wollig plaid over me heen. Deze komt in een okergeel tintje én is van fleeche, dus extra zacht. Ik zal ‘m zeker niet delen met iemand anders!

  Luxe bijzettafel

  Woonfavorieten: luxe bijzettafel en tropische kussen

  Deze luxe bijzettafel lijkt gemaakt van echt natuursteen en dat maakt ‘m onweerstaanbaar. Hij zou mooi staan met nog wat broertjes en zusjes erbij voor in je zithoek, maar als nachtkastje zal hij het ook zeker goed doen. Hij komt in een zilveren kleurtje en de pootjes zijn van massief hout. Knapperd hoor.

  Bolletjeslamp

  Woonfavorieten: luxe bijzettafel en tropische kussen

  Net zo leuk als de luxe bijzettafel hierboven is deze lamp gemaakt van rookglas. Hij komt met een gouden touch wat ‘m extra mooi maakt. Hang deze beauty boven een marmeren eettafel voor een extra chique look. Zucht…

  Botanisch moois

  Woonfavorieten: luxe bijzettafel en tropische kussen

  Het leuke van deze botanische kunstwerkjes voor aan de muur is dat je kunt mix en matchen. Een hele wand vol zou heel mooi staan. Vrolijk er de hal mee op, je toilet of ga los in een saai hoekje in de woonkamer. Ik vind ze wel wat. Jij?

  Vrolijke handdoek

  Woonfavorieten: luxe bijzettafel en tropische kussen

  Geen straf om je af te drogen met deze handdoek met een print van zwaluwen. Hij komt in een mintgroen jasje, maar is er ook in het vrolijk geel. Hij meet 60 x 110 cm en is verder gemaakt van eco katoen wat ‘m ook nog eens heerlijk zacht maakt.

  Tropische kussen

  Woonfavorieten: luxe bijzettafel en tropische kussen

  Dit kussentje vind ik echt geweldig door de print van een geborduurde kraanvogel en zijn warme blauw-groene jasje. Deze zou zeker niet misstaan op mijn bank. Het liefst een heel stel! Hij meet trouwens 50 x 50 cm en stiekem hoopte ik ook dat ‘ie verkrijgbaar is in het okergeel, maar helaas…

  Nét echt

  Woonfavorieten: luxe bijzettafel en tropische kussen

  Deze stoel lijkt van rotan, maar is dat niet. Dat maakt ‘m zeker niet minder leuk. Dit exemplaar komt in een zwart jasje, maar hij is er ook in een neutrale tint. Ideaal als eetkamerstoel, maar hij kan ook zeker in je zithoek staan met een lekker schapenvachtje erop.

  Bekijk hier mijn eerdere woonfavorieten:

  4 reacties op “Woonfavorieten: luxe bijzettafel en tropische kussen”

  1. Dionne schreef:

   Oh man! Wat een onwijs toffe items. Ik wil ze allemaal wel hebben 😀

  2. Annelies Penning schreef:

   De botanische kunstwerkjes vrolijken ruimtes zeker op!

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu