Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Kies eens voor gordijnen met kek printje - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 16-07-2024

  5 augustus, 2019

  Kies eens voor gordijnen met kek printje

  Hoe gek ik ook ben op gordijnen, ik heb nog steeds geen hangen in de woonkamer. Gewoon, omdat we daar nog niet aan toe zijn gekomen en er altijd weer een ander project in huis is dat voorrang heeft. Maar nu wil ik echt gordijnen na het zien van deze stylish gordijnen uit het huis van Annemarie uit Laren.

  Het zijn niet de gordijnen in haar woonkamer die mijn aandacht trekken, maar die in de slaapkamer. Hiervoor koos ze eens niet voor effen gordijnen, wat je bij de meeste mensen (inclusief in mijn huis) ziet. Nee, ze koos voor gordijnen met een kek printje. En wat voor eentje! Normaliter kiezen we eerder voor een printje voor op de muur, maar je kunt natuurlijk ook kiezen voor gordijnen met een print.

  Annemarie koos voor rode gordijnen met een botanische print vol bloemen, planten en vogels. O zo mooi, helemaal in combinatie met de blauwe muur. Ze vertelde me dat ze ze kocht bij House of Hackney (print: Zeus Velvet Fabric Tobaccovvv) die nog veel meer kekke printjes voor op je gordijnen heeft. En ook droom ik nu van kekke gordijnen. In de slaapkamer, woonkamer, babykamer… Mag ik ze in elke ruimte hebben, please?!

  Kies eens voor gordijnen met kek printje

  Meer zien van deze gordijnen en meer uit dit huis?

  Goed nieuws, want er komt deze week nog één woontip online met als kers op de taart de hometour die vrijdag online staat. Wil je nog meer weten over Annemarie volg haar dan op Instagram

  Bekijk hier een eerdere woontip uit het huis van Annemarie:

  Bekijk hier de woontips uit de vorige hometour van het herenhuis van Merel uit Antwerpen:

  Beeld © Emma Peijnenburg/InteriorJunkie.com

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu