Deze rieten mand is mooi als pronkstuk aan de muur

De rieten tas heeft zijn comeback weer gemaakt deze zomer. En dat is niet zo gek: een rieten tas roept namelijk gelijk zomerkriebels op en hij doet je denken aan zwoele zomerdagen aan de Franse rivièra. Naast het feit dat deze rieten tas dus ideaal is om mee te nemen naar het strand is ‘ie ook prachtig voor in je interieur

Dat de rieten tas niet te missen is al bungelend aan je arm is je vast en zeker niet onbekend. Sinds vorig jaar zomer zien we ‘m overal (en ja, ook dit jaar mag hij nog). Maar wat we ook steeds vaker zien is dat modeaccessoires vaker onderdeel worden van het interieur. En dat is vrij logisch: tassen staat niet altijd alleen mooi aan je arm, maar ook prachtig aan je muur. Deze rieten tas meet 40×40 cm (lxb) en heeft een handige ritssluiting. Handig om spulletjes uit je kamer in op te bergen bijvoorbeeld.

Door de rieten tas op te hangen aan je muur geef je jouw kamer gelijk een zomerse touch en ben je helemaal ready voor deze zomer. Zowel op mode als op interieur gebied.

Reageer ook