Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Weekendinspiratie: zomerse inspiratie voor in huis - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 15-04-2024

  5 mei, 2018

  Weekendinspiratie: zomerse inspiratie voor in huis

  Wat was het onlangs toch zomers weer. De zon scheen volop en ik heb voor het eerst dit jaar weer kooltjes op de barbecue kunnen gooien. Uiteraard kan het weer in Nederland binnen no time weer om slaan (zoals vorige week), dus daarom is het handig om die zomerse vibe ook in huis halen. Hoe? Zie hier…

  Tijdens de zomer zijn ijsjes natuurlijk niet weg te denken. Hoe leuk is het om je ijsjes ook nog eens tof te stylen? Prik bijvoorbeeld een flamingo in het ijs, leuk als er bezoek komt.

  zomer-inspiratie

  Ice, ice baby!

  In het kader van ijsjes: hoe gaaf is dit schilderij? Beetje humor mag best, toch? Plaats dit schilderij op een dressoir en creëer een mooi geheel in je stek door de kleur van je fotolijst terug te laten komen in andere accessoires, zoals hieronder.zomer-inspiratie-1

  Romantische touch

  Lichtsnoeren zien we de laatste tijd steeds meer. Ze hebben voornamelijk hun plek gevonden binnenshuis, maar nu het zomerse weer er langzaam aankomt, mogen deze lampjes ook best naar buiten. Zo’n lichtsnoer is perfect voor in de tuin voor een gezellig avondje met je lief. Maar ook vanuit binnen is het leuk naar buiten kijken als de lampjes ‘s avonds aan zijn.

  zomer-inspiratie-2

  Flora rocken als een pro

  Bloemen en planten kan je natuurlijk op allerlei manieren terug laten komen in je stek. Zoals in een fauteuil, op een vloerkleed of juist als behang op de muur.

  Als je een bloemen behangetje iets teveel van het goed vindt, kan je bijvoorbeeld ook kiezen voor een muursticker zoals hieronder te zien is. De stickers zijn er gelukkig meestal weer makkelijk van je muur af te halen wanneer je weer iets anders wilt uitproberen.

  zomer-inspiratie-3

  zomer-inspiratie-4

  zomer-inspiratie-10

  Spelen met riet

  Tassen van riet kunnen dit jaar nog steeds. En dat is vrij logisch: riet geeft gelijk een zomerse vibe aan je outfit. Maar natuurlijk ook aan je interieur. Leuk om aan je huis een rieten opbergmand toe te voegen. Heb je een rieten tasje? Als je ‘m niet gebruikt, kun je ‘m mooi aan een haakje aan de muur hangen. Heb je meteen een extra woonaccessoire te pakken.

  zomer-inspiratie-7

  Groen graag

  In huis zorgt de kleur groen natuurlijk gelijk voor een zomerse look en feel. Je kan er natuurlijk voor kiezen om mooie plantjes in je stek neer te zetten, maar groene meubels en accessoires zijn natuurlijk net zo leuk. Helemaal in combinatie met roze. Doet je meteen denken aan een watermeloen, toch? Zomer ten top.

  zomer-inspiratie-8

  zomer-inspiratie-8

  zomer-inspiratie-9

  Beeld gevonden via:

  1. Lights4fun. 2. Luck & Luck. 3. OOSTOR.com. 4. Lights4fun. 5. Geschenke.de. 6. Wallsauce.com. 7TOM TAILOR. 8. Penelope Hope. 9. Sweetpea & Willow. 10. AUDENZA. 

  lisaemmaLisa studeert Media & Communicatie in hartje Utrecht. Ze heeft een grote passie voor mode, interieur en reizen. Ook is ze van jongs af aan al verslaafd aan schrijven. Ze werd bekend bij het publiek in 2013, toen ze haar eerste modeblog genaamd ‘Lisa Emma’ lanceerde. Na een aantal jaar fanatiek bloggen, besloot ze haar fashion blog offline te halen. Ze is een tijdje off the record geweest, maar kon het uiteindelijk toch niet laten om weer achter haar laptop te kruipen en teksten te gaan schrijven. Ze is verder gegaan onder de naam ‘Lisa Emma’ waar mode, reizen, food én interieur nu centraal staan. Voor Interior Junkie schrijft ze nu artikels waarin ze haar passie en ideeën deelt omtrent interieur. Volg Lisa op Instagram en haar site.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu