Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Weekendinspiratie: tips voor een stunning badkamer - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 19-06-2024

  7 juli, 2018

  Weekendinspiratie: tips voor een stunning badkamer

  Met een paar simpele trucs kan je er al voor zorgen dat je badkamer er net even wat leuker uitziet. Rol je handdoeken bijvoorbeeld een keer op in plaats van ze op te vouwen op de ouderwetse manier. In deze weekendinspiratie geef ik verschillende tips voor een stunning badkamer in een handomdraai.

  Handdoeken

  Zoals ik net al een beetje aangaf: rol je handdoeken eens op. Hierdoor oogt je badkamer gelijk een stuk opgeruimder en chiquer. Zelf houd ik erg van witte handdoeken omdat ze een frisse uitstraling geven. Als je gekleurde handdoeken gebruikt in je badkamer probeer dan eens met contrast te spelen. Combineer bijvoorbeeld licht- en donkerblauw met elkaar. Hierdoor creëer je een mooi geheel.

  stunning-badkamer-1

  stunning-badkamer-3

  stunning-badkamer-4

  Spiegels als eyecatcher

  Grote spiegels laten je badkamer gelijk groter ogen. Daarnaast is een grote spiegel sowieso geen overbodige luxe: het is fijn om fris en fruitig je huis te verlaten, toch? Als je wilt dat de spiegel in je badkamer opvalt, kies er dan een met een gekleurde rand eromheen. Zo’n rand zorgt er namelijk voor dat een spiegel optisch iets meer naar voren komt op de muur, waardoor hij echt opvalt.

  stunning-badkamer-5

  stunning-badkamer-6

  stunning-badkamer-7

  Niet te veel accessoires

  Gebruik niet te veel accessoires in je badkamer. Een badkamer staat over het algemeen namelijk al vrij vol van zichzelf. Denk aan handdoeken, zeep, shampoo, tandenborstels en andere verzorgingsproducten. Als je wel accessoires toe wilt voegen aan je badkamer ga dan voor een paar leuke plantjes. Deze geven een badkamer een nog frissere touch en zorgen ervoor dat je badkamer niet te vol staat.

  stunning-badkamer-8

  stunning-badkamer-9

  stunning-badkamer-10

  Beeld gevonden via:

  1. H and G Designs. 2. White & Green. 3. MADE.COM. 4. TOM TAILOR. 5. DelightFULL. 6. Original Style. 7. DelightFUL. 8. Original Style. 9. TOM TAILOR. 10. LisaSarah – designs in steel.

  lisaemmaLisa studeert Media & Communicatie in hartje Utrecht. Ze heeft een grote passie voor mode, interieur en reizen. Ook is ze van jongs af aan al verslaafd aan schrijven. Ze werd bekend bij het publiek in 2013, toen ze haar eerste modeblog genaamd ‘Lisa Emma’ lanceerde. Na een aantal jaar fanatiek bloggen, besloot ze haar fashion blog offline te halen. Ze is een tijdje off the record geweest, maar kon het uiteindelijk toch niet laten om weer achter haar laptop te kruipen en teksten te gaan schrijven. Ze is verder gegaan onder de naam ‘Lisa Emma’ waar mode, reizen, food én interieur nu centraal staan. Voor Interior Junkie schrijft ze nu artikels waarin ze haar passie en ideeën deelt omtrent interieur. Volg Lisa op Instagram en haar site.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu