Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Weekend inspiratie: ga voor de kleur blauw in huis - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 05-03-2024

  12 mei, 2018

  Weekend inspiratie: ga voor de kleur blauw in huis

  Blauw is huis vormt een perfecte basis in het interieur, omdat het een neutrale kleur is. Hierdoor is blauw perfect te combineren met vele andere tinten en materialen. Daarnaast zorgt blauw ook voor een rustige uitstraling in huis. Hoe je deze kleur het beste kan stylen? Lees snel verder voor wat tips voor blauw in huis.

  Er zijn ontzettend veel verschillende tinten blauw. Denk hierbij aan babyblauw, Delfts blauw en diep donkerblauw. Al deze tinten zijn verschillend, maar één ding hebben ze gemeen: ze geven allemaal rust en verkoeling aan je interieur. Een donkere blauwtint zorgt weer voor een gevoel van geborgenheid (daarom heeft Interior Junkie Elisah een donkerblauwe tint in haar slaapkamer).

  Spelen met blauw in huis

  De kleur blauw hoeft niet altijd een koude toon over te brengen in je interieur; als je deze kleur namelijk terug laat komen in verschillende accessoires kan een ruimte ook een warme en speelse uitstraling krijgen, zoals hieronder te zien is.

  blauw-in-huis-1

  blauw-in-huis-2

  blauw-in-huis-3

  blauw-in-huis-4

   

  blauw-in-huis-5

  blauw-in-huis-6

   

  blauw-in-huis-7

  blauw-in-huis-8

  blauw-in-huis-10

  Match made in heaven

  In bovenstaande foto’s is de kleur blauw vaak terug te zien in combinatie met goud. Dit komt omdat deze twee goed een luxe en elegante touch kunnen geven aan een ruimte.

  Hoe zou jij blauw in huis in je interieur terug laten komen?

  Beeld gevonden via:

  1.KOKET. 2. OOSTOR.com. 3. Beaumonde. 4. Brabbu Design Forces. 5. Covet House. 6. Luxxu. 7. norsu interiors. 8. Brabbu Design Forces. 9. Covet House. 10. Sphaus. 11. KOKET.

  lisaemmaLisa studeert Media & Communicatie in hartje Utrecht. Ze heeft een grote passie voor mode, interieur en reizen. Ook is ze van jongs af aan al verslaafd aan schrijven. Ze werd bekend bij het publiek in 2013, toen ze haar eerste modeblog genaamd ‘Lisa Emma’ lanceerde. Na een aantal jaar fanatiek bloggen, besloot ze haar fashion blog offline te halen. Ze is een tijdje off the record geweest, maar kon het uiteindelijk toch niet laten om weer achter haar laptop te kruipen en teksten te gaan schrijven. Ze is verder gegaan onder de naam ‘Lisa Emma’ waar mode, reizen, food én interieur nu centraal staan. Voor Interior Junkie schrijft ze nu artikels waarin ze haar passie en ideeën deelt omtrent interieur. Volg Lisa op Instagram en haar site.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu