Zo mooi: een wand vol spiegels voor in de badkamer

Je zoekt een spiegel voor in de badkamer, maar ziet zoveel leuks. Tja, dan moet je kiezen. Toch? Of nee, toch niet! Deze wand vol spiegels laat maar weer eens zien dat je soms helemaal niet hoeft te kiezen. Nou ja, alleen maar waar je de spiegels gaat hangen. Een ideale oplossing voor interior junkies met keuzestress.

Maak je ruimte nog groter

Dat spiegels in huis onmisbaar zijn, weten we natuurlijk allemaal. Ze geven niet alleen meer sjeu aan je interieur, maar het maakt je ruimte optisch ook groter. Het zou zonde zijn om geen spiegels te gebruiken in huis. Maar in de badkamer is het natuurlijk vrij logisch om er één te gebruiken, maar waarom zouden we standaard kiezen voor één spiegel? Hoe leuk zou het zijn om voor een wand vol spiegels te kiezen, helemaal als je de hoogte hebt.

Zoals je hieronder kunt zien, is hier gekozen voor spiegels met ronde vormen, maar de mix met geometrische vormen (honingraat bijvoorbeeld of diamantvormig!) is ook heel mooi. Ook handig voor als je lief veel langer (of kleiner) is dan jij. Heeft elk een eigen spiegel.

Zo mooi: een wand vol spiegels voor in de badkamer

Ben jij nu ook om?!

Deze wand spotte ik trouwens in het VT Wonen huis tijdens de vt wonen & design beurs. Ik ben heel erg benieuwd wat jullie van het idee vinden om een wand vol spiegels te doen in de badkamer in plaats van slechts één (grotere) spiegel. Ik ben helemaal geïnspireerd en ga dit zeker toepassen voor als we ooit bezig gaan met badkamer twee. Maar nu ik er zo over nadenk, kan ik dit idee voor meerdere spiegels op de wand ook best toepassen in mijn huidige badkamer. Hm… wordt vervolgd…

Zo mooi: een wand vol spiegels voor in de badkamer

Zo mooi: een wand vol spiegels voor in de badkamer

Beeld © Elisah Jacobs/InteriorJunkie.com

 

 

Reageer ook