Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Weekend slaapkamer inspiratie: 6x de mooiste slaapkamers - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 27-09-2023

  31 maart, 2018

  Weekend slaapkamer inspiratie: 6x de mooiste slaapkamers

  Het klinkt weer heel cliché, maar een goede nachtrust is erg belangrijk. Je voelt je er de volgende ochtend niet alleen fitter door, maar je wallen zijn ook gelijk een stuk minder zichtbaar. Kun je weer besparen op die concealer. Hoe dan ook: goed slapen gaat een stuk makkelijker in een mooie kamer. Daarom: 6x slaapkamer inspiratie!

  Tips & tricks voor een goede nachtrust

  Natuurlijk draagt een mooie en rustige uitstraling in je slaapkamer bij aan een fijne nachtrust, maar er zijn natuurlijk ook nog een hoop andere factoren waar je even aan moet denken als je lekker wilt slapen.

  1. Zet het raam open. Frisse lucht zorgt echt voor een optimale nachtrust. Je kan er ook voor kiezen om een mooie plant in je kamer te zetten die extra zuurstof afgeeft.

  2. Zorg voor een donkere slaapkamer. Zolang je in lichte omgeving ligt, denken je hersenen dat het nog niet tijd is om te slapen, dus je valt dan ook niet in slaap. Kies daarom voor verduisterende gordijnen en mijd mobieltjes of andere lichtgevende schermen.

  3. En natuurlijk: een goed kussen, zodat je heerlijk kunt wegdromen bij onderstaande slaapkamers…

  Welterusten!

  Small Chapel Pillar Candle

  Clay

  Grey Nordic Side Table (1)

   

  Serenity Collection 2018

   

  Margo Selby Sussex White Cotton Duvet Cover Leaf Motif Side Table - Lifestyle

  Beeld gevonden via:

  1. The French Bedroom Co. 2. Lights4fun. 3. H and G Designs. 4. H and G Designs. 5. Lights4fun. 6. Lagoon. 7. The French Bedroom Co.

  lisaemmaLisa studeert Media & Communicatie in hartje Utrecht. Ze heeft een grote passie voor mode, interieur en reizen. Ook is ze van jongs af aan al verslaafd aan schrijven. Ze werd bekend bij het publiek in 2013, toen ze haar eerste modeblog genaamd ‘Lisa Emma’ lanceerde. Na een aantal jaar fanatiek bloggen, besloot ze haar fashion blog offline te halen. Ze is een tijdje off the record geweest, maar kon het uiteindelijk toch niet laten om weer achter haar laptop te kruipen en teksten te gaan schrijven. Ze is verder gegaan onder de naam ‘Lisa Emma’ waar mode, reizen, food én interieur nu centraal staan. Voor Interior Junkie schrijft ze nu artikels waarin ze haar passie en ideeën deelt omtrent interieur. Volg Lisa op Instagram en haar site.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu