Close

Geef je interieur een boost met mijn online interieurstyling cursus INTERIORBOOTSCAMP

Doe eens gek en hang een cactus spiegel aan de muur - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • Interior Junkie

  28-05-2022

  30 maart, 2018

  Doe eens gek en hang een cactus spiegel aan de muur

  Meestal komen ze in een ronde of vierkante vorm, maar dit keer niet: hoe leuk is deze spiegel in de vorm van een cactus?  Lekker exotisch, maar vooral heel origineel! Erg leuk voor op de kinderkamer, maar in je woonkamer misstaat ‘ie natuurlijk ook niet. Want deze cactus spiegel is natuurlijk niet alleen leuk voor kids…

  De cactus was een tijdje geleden een échte hype. Bijna iedereen had wel een paar kleine cactussen in huis staan. Ook ik maakte me hieraan schuldig. Vooral omdat het de enige plant was die ik niet water vergat te geven, want: maar twee keer per jaar. Hoe dan ook: de cactus is en blijft gewoon een leuk accessoire voor in huis. Zijn felgroene kleur en stekels… Onweerstaanbaar, toch?

  Vandaag stuitte ik niet op een cactus plant, maar op deze spiegel in de vorm van een cactus. Hij is gemaakt van kunststof, meet 25×18 cm en is gemakkelijk op te hangen door de plakstrip aan de achterkant. Hang hem boven je dressoir in de woonkamer zodat hij lekker opvalt of hang hem in de slaapkamer en gebruik ‘m als make-up spiegel. Ik ben fan!

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu