Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Webbing kast: DIY 'm zelf - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 21-05-2024

  21 augustus, 2019

  Webbing kast: DIY ‘m zelf

  Zwaar jaloers ben ik op mensen die hun meubels zelf maken. Dat is namelijk iets wat je mij nooit zult zien doen, omdat ik er niet goed in ben. Esther is zo eentje die moeiteloos meubels voor in huis maakt, zoals deze webbing kast. Ze kon de kast maar niet in het juiste formaat vinden. Dus ja, ze maakte er maar zelf eentje.

  Een webbing kast is vernoemd naar het materiaal: webbing, een op een speciale manier gevlochten riet. Je vind het bijvoorbeeld op de welbekende Thonet stoelen, maar als je er goed op let, merk je dat veel stoelen tegenwoordig van webbing zijn gemaakt. En kasten. Esther wilde al een tijdje zo’n webbing kast hebben, alleen kon ze dus niet de juiste vinden. Wat doe je dan als je super handig bent en niet vies bent van een middagje klussen? Juist, dan maak je er zelf eentje. Met onder meer houten planken en platen en webbing maakte ze een webbing kast waar je U tegen zegt.

  Gaat het nu ook bij je kriebelen? Gelukkig schreef ze er een blog over met de complete webbing kast werkbeschrijving. Heel benieuwd of jullie binnenkort ook zelf aan de slag gaan met je eigen webbing kast.

  webbing kast zelf-maken

  webbing kast diy

  Meer zien van deze Webbing kast en meer uit het huis van Esther?

  Goed nieuws, want de komende week komen er nog twee woontips online met als kers op de taart de volledige hometour (zowel de foto- als videoshoot) die volgende week vrijdag online staat. Wil je nog meer weten over Esther volg haar dan op Instagram

  Bekijk hier de woontip uit het huis van Esther van afgelopen week:

  Bekijk hier de woontips uit de vorige hometour uit het jaren 30 huis van Annemarie uit Laren:

  Beeld © Elisah Jacobs/InteriorJunkie.com

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu