Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

De industriele babykamer vol kringloopvondsten van Naomi - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 25-06-2024

  23 augustus, 2019

  De industriele babykamer vol kringloopvondsten van Naomi

  Naomi woont samen met haar man, dochtertje Jaylin en zoontje Nayden in Zwolle. Op het moment van deze shoot is ze zwanger van zoontje Jayce. Toch licht ik voor deze tour de industriële babykamer van zoontje Nayden uit. Een mooie kamer met groene accenten, kringloopvondsten én natuurlijke materialen.

  Tijdens de shoot bij Naomi thuis was ik zelf nog zwanger. Wat een gezelligheid zo’n shoot met twee zwangere buiken. Naomi zelf ken ik al vanaf groep 1; we zaten op de basisschool bij elkaar in de klas. Heel bijzonder dat we na al die jaren samen zwanger en al deze video opnamen!

  Het thema van de babykamer van zoontje Nayden is groen versus industrieel met een lieflijke touch. Dit sluit perfect aan bij de rest van het huis. “Ik wilde de babykamer als verlengstuk van de rest van ons huis. Dus veel groen gemixt met natuurlijke materialen. Ik ben nog iedere dag blij met het eindresultaat.” Of manlief een vinger in de pap had? Naomi: “Ik doe alles in overleg, maar vaak laat hij me ook gewoon mijn gang gaan. Ook met de inrichting van de nieuwe babykamer, want nummer drie is onderweg!”

  De industriele babykamer met groene tinten van Naomi

  “De kleurtint op de muur is S610-G90Y van Histor (matte muurverf). De lamp van een tak maakte ik zelf.”

  De industriele babykamer met groene tinten van Naomi

  “De kist vond mijn moeder bij Douwes Dump, de letterbak erop vond ze bij de kringloop. Het olifantje erin kocht ik in de kringloop. De mand is van Action, de deken erin maakte ik zelf.”

  De industriele babykamer met groene tinten van Naomi

  “De houten trein kregen we cadeau, de sneeuwbol is van Sissy-Boy. In de letterbak ligt het geboortebandje van Nayden.”

  De industriele babykamer met groene tinten van Naomi

  “Het krukje is een kringloopvondst, de houten beestjes  van Xenos. De druppelvormige knuffel is van Dollie Dotje.”

  De industriele babykamer met groene tinten van Naomi

  “Zoontje Jayce is inmiddels geboren!”

  Als ik Naomi vraag naar haar meest favoriete hoekje vertelt ze dat dat het hoekje bij de commode is. “Ik vind de commode zijn, omdat hier genoeg ruimte in zit. Alles past erin. Daarnaast vind ik het wandplankje zo leuk omdat ik deze zelf maakte van een houten plank en riemen. Erop liggen wat dierbare items zoals zijn eerste schoentjes en de vergulde helicopter spaarpot die hij van mijn ouders kreeg. Ze gaven onze dochter Jaylinn er ook eentje met de geboorte. Het is al een echte traditie aan het worden.”

  De industriele babykamer met groene tinten van Naomi

  “De commode is van Baby Dump en vormt een set met het ledikantje. De aankleedkussenhoes is van Kruidvat, de luieremmer van Tommee Tippee.”

  De industriele babykamer met groene tinten van Naomi

  “De wandplank maakte ik zelf. Erop staat o.a een print met hond van Zoedt, de pandabeer is van Kunst & Klieder.”

  De industriele babykamer met groene tinten van Naomi

  “De helicopter is een vergulde spaarpot die Nayden kreeg van mijn ouders.”

  De industriele babykamer met groene tinten van Naomi

  “Ook het ledikantje is van Baby Dump.”

  De industriele babykamer met groene tinten van Naomi

  “De leeuwenkop is van Action.”

  Een andere favoriet is het puntstuk, een plek waar ook een hele bijzondere lamp hangt; Naomi maakte ‘m namelijk zelf van een gevonden tak uit het bos. “Het is eigenlijk heel simpel: we hingen ‘m op met een ketting en ik wikkelde er een lamp omheen. Zo heb je voor weinig geld een hele mooie lamp.”

  Het meest dierbare item is het geboortebandje die Nayden om had in het ziekenhuis. Deze pronkt in de houten letterbak die Naomi’s moeder bij de kringloop vond. “Ik verfde ‘m voor de helft zodat hij net even wat anders werd.”

  De industriele babykamer met groene tinten van Naomi

  “De slinger kocht ik ooit bij Wibra lang geleden.”

  De industriele babykamer met groene tinten van Naomi

  “De kralen zijn van Action.”

  De industriele babykamer met groene tinten van Naomi

  “De schoentjes zijn van Nike.”

  De industriele babykamer met groene tinten van Naomi

  “De knoppen kocht ik bij KARWEI.

  De industriele babykamer met groene tinten van Naomi

  “Deze wandkastjes zijn van Xenos, het paardje is van mijn oma geweest, de aap was het knuffeltje vroeger van mijn man. De cactus maakte ik zelf.”

  Naomi is zwanger van nummer drie op het moment van deze shoot (ze beviel afgelopen juni van zoontje Jayce) en was toen ik er was nog niet bezig met zijn kamertje. Deze is inmiddels wel af en kun je spotten op haar Instagram. Nét zo’n mooi kamertje als zijn grote broer. “Het is een andere babykamer geworden dan zijn grote broer,” vertelt Naomi. “Ik werkte hiervoor meer met het kleurenpalet wit/naturel/grijs, maar wederom weer gecombineerd met tweedehands elementen. In dit kamertje staat ook de commode waar mijn man vroeger op lag als baby. Met een likje verf was hij weer als nieuw.”

  Tot slot vraag ik haar naar haar favoriete adresjes. Naomi winkelt het liefst online naar babyspullen. Ze tipt Dollie Dotje, Vantes, Rauwe Spruiten, By Kay Carriers en Wiegel Waggels. “Maar ook Mies & Co, Hygge Kids, Mini Norden, Konges Sloejd en PUK zijn favoriet.”

  De industriele babykamer met groene tinten van Naomi

  “De mand is van Xenos, de olifant van kreeg ik cadeau.”

  De industriele babykamer met groene tinten van Naomi

  “De sterlamp is van KARWEI, het gebreide pakje kregen we cadeau, de konijnenhanger vond ik weer bij de kringloop.”

  De industriele babykamer met groene tinten van Naomi

  “De deken is van Mies & Co.”

  De industriele babykamer met groene tinten van Naomi

  “De zebra kocht ik bij Rits In, het wolkkussentje maakte ik zelf.”

  Het kamertje lijkt af, maar er zijn uiteraard altijd nog wensen. Wat ze zelf nog hoopt te scoren voor deze babykamer is een vintage letter N. “En dan het liefst eentje met lampen én betaalbaar,” aldus Naomi. Met twee babykamers in korte tijd kan Naomi zichzelf een echte babykamer pro noemen!

  Volg Naomi op Instagram: @puurnaoom en @homenaoom.

  Video baby tour van deze industriële babykamer vol groene kleuren

   

  Zelf ook een interior junkie proof babykamer?

  Na mijn verlof ga ik weer nieuwe babykamers fotograferen en filmen rondom de Randstad en Zwolle. Wil jij je babykamer aanmelden, stuur dan vijf low res overzichtsfoto’s van het kamertje naar info@interiorjunkie.com o.v.v. Interior Junkie proof babykamer inclusief je woonplaats.

  Bekijk hier de vorige babykamer tours:

  Beeld © Elisah Jacobs/InteriorJunkie.com

  De industriele babykamer vol kringloopvondsten van Naomi

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu