Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

DIY: lijst je bruidsboeket in - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 30-11-2023

  19 augustus, 2019

  DIY: lijst je bruidsboeket in

  Onlangs filmde en fotografeerde ik de nieuwste hometour in het huis van Esther en daar viel mij meteen dit bloemen kunstwerk op. Wat blijkt? Hier zit namelijk een deel van haar bruidsboeket in! Via een DIY op mijn eigen blog kwam ze op het idee. Super leuk om te zien hoe het bij haar heeft uitgepakt.

  Kennen jullie de DIY nog die Wendy ooit maakte voor Interior Junkie? Hierin vertelde ze dat je bloemen heel gemakkelijk in de magnetron droogt om ze vervolgens te vereeuwigen in een lijst. Dat deed Esther dus ook met haar bruidsboeket. Een hele leuke manier om het meest bijzondere bosje bloemen een mooi plekje te geven in huis, zonder dat het kapot gaat.

  Esther heeft me geïnspireerd om ook aan de slag te gaan met mijn bruidsboeket die nog steeds in de berging ligt te verpieteren. Zonde! Door de mooiste bloemetjes in te lijsten en nieuw leven in te blazen. Heel benieuwd of jullie thuis ook ingelijste droogbloemen hebben en of jullie ook met het bruidsboeket aan de slag bent gegaan.

  DIY: lijst je bruidsboeket in DIY: lijst je bruidsboeket in

  Meer zien van dit ingelijste bruidsboeket en meer uit het huis van Esther?

  Goed nieuws, want de komende twee weken komen er nog drie woontips online met als kers op de taart de volledige hometour (zowel de foto- als videoshoot) die volgende week vrijdag online staat. Wil je nog meer weten over Esther volg haar dan op Instagram

  Bekijk hier de woontips uit de vorige hometour uit het jaren 30 huis van Annemarie uit Laren:

  Beeld © Elisah Jacobs/InteriorJunkie.com

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu