Close

Nieuw jaar, nieuw interieur! Volg mijn online interieurstyling cursus interiorBOOSTcamp!

Vlog #128: weer op tv, heel veel shoots + babyshower stylen - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 01-04-2023

  14 januari, 2022

  Vlog #128: weer op tv, heel veel shoots + babyshower stylen

  Ook al is het alweer 2022: in de laatste maanden van 2021 beleefde ik nog van alles, zoals de laatste inspiratie video’s en masterclasses filmen voor mijn vernieuwde online cursus. Ook stond ik twee weekenden lang gratis interieuradvies te geven in de Smaakbus van KARWEI, stylede ik tussendoor nog even een babyshower van een vriendinnetje én kwam ik weer op televisie. Dit keer bij Eigen Huis & Tuin. Veel kijkplezier weer!

  Meer hometours, vlogs, make-overs, babykamer tours en andere wooninspiratie bekijken, abonneer je dan gratis op het Interior Junkie YouTube kanaal. 

  Meer video’s vol wooninspiratie:

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu