Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Vlog #125 Fotoshoot voor LINDA + bezig met geheim project - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 19-06-2024

  24 september, 2021

  Vlog #125 Fotoshoot voor LINDA + bezig met geheim project

  Voor even voelde ik me Beyoncé toen ik voor een shoot in LINDA werd gehesen in mini-jurk mét zilveren knielaarzen. En dat allemaal zittend op onze stokoude stoel… Ook ben ik volop bezig met Interior Junkie Secret Project samen met Whitney en heel veel interior buddies. Ook vierde ik mijn verjaardag en ging ik langs in het nieuwe huis van Michelle van Interieurvanmies. Veel kijkplezier!

  Meer hometours, vlogs, make-overs, babykamer tours en andere wooninspiratie bekijken, abonneer je dan gratis op het Interior Junkie YouTube kanaal. 

  Meer video’s vol wooninspiratie:

  Eén reactie op “Vlog #125 Fotoshoot voor LINDA + bezig met geheim project”

  1. Mischa schreef:

   Welke kleuren zijn jouw kamers?

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu