Close

Geef je interieur een boost met mijn online interieurstyling cursus INTERIORBOOTSCAMP

Vlog #126: I'm back! Cursus filmen + weer op tv - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • Interior Junkie

  01-07-2022

  10 december, 2021

  Vlog #126: I’m back! Cursus filmen + weer op tv

  Ja, daar ben ik weer hoor. Ik had de afgelopen maanden een vlogstop, omdat ik even geen tijd had om alles te editen. Maar ik ben weer terug van weggeweest en laat je graag zien wat ik de afgelopen maanden allemaal uitspookte. Sommige shots dateren nog uit september, kun je nagaan. In deze vlog heel veel backstage beelden van mijn vernieuwde cursus interiorBOOSTcamp, ik mocht filmen in de tv-studio bij Eigen Huis & Tuin, maakte een video met Essenza en nam ik afscheid van een meubelstuk…

  Meer video’s vol wooninspiratie:

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu