Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Vlog #126: I'm back! Cursus filmen + weer op tv - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 21-05-2024

  10 december, 2021

  Vlog #126: I’m back! Cursus filmen + weer op tv

  Ja, daar ben ik weer hoor. Ik had de afgelopen maanden een vlogstop, omdat ik even geen tijd had om alles te editen. Maar ik ben weer terug van weggeweest en laat je graag zien wat ik de afgelopen maanden allemaal uitspookte. Sommige shots dateren nog uit september, kun je nagaan. In deze vlog heel veel backstage beelden van mijn vernieuwde cursus interiorBOOSTcamp, ik mocht filmen in de tv-studio bij Eigen Huis & Tuin, maakte een video met Essenza en nam ik afscheid van een meubelstuk…

  Meer video’s vol wooninspiratie:

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu