Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Meld je aan voor mijn vernieuwde online cursus interieurstyling - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 25-06-2024

  28 november, 2021

  Meld je aan voor mijn vernieuwde online cursus interieurstyling

  Na maandenlang van voorbereiden, scripts schrijven, video’s maken en een e-book laten vormgeven, is het hoge woord eruit: INTERIORBOOSTCAMP komt na drie succesvolle edities terug. Mijn cursus interieurstyling is er voor iedereen die van haar/zijn huis een echt thuis wil maken. Aan de hand van zes video modules, zes inspiratie video’s en zes masterclasses leer ik je de fijne kneepjes van interieurstyling. En belangrijk: hoe je een interieur creert wat je blij van wordt.

  In 2012 startte ik interieurblog Interior Junkie om mijn gezonde woonverslaving te delen met anderen. Sindsdien fotografeerde en filmde ik meer dan 100 huizen, bezocht Design Weeks en beurzen in binnen- en buitenland, gaf interieurs make-overs, reisde de hele wereld over om interieurinspiratie op te doen en gaf mijn eigen huis ‘heel af en toe’ een touch-up (!). Tel daar al die villa’s die ik ontwierp, bouwde én inrichtte met meisjeslego in mijn jeugd bij op en je snapt waar de naam Interior Junkie van komt.

  Al deze interieurkennis bundelde ik samen in een online cursus interieurstyling INTERIORBOOSTCAMP waarmee ik jou leer hoe je aan de hand van 6 workouts (video modules), 6 inspiratie video’s, 6 masterclasses en verschillende live Q&A’s een persoonlijk interieurplan maakt. Het doel: een interieur waarin je je echt thuis voelt. Anders dan de voorgaande drie edities is deze interieurstyling cursus flink vernieuwd en is vanaf nu te volgen via een online leeromgeving op je computer, laptop en via de app, waar je een jaar lang toegang tot hebt.

  INTERIORBOOSTCAMP is iets voor jou als je…

  … geen idee hebt waar je moet beginnen met inrichten.
  … maar geen kleurenkeuzes kunt maken.
  … de eenheid in je huis niet kunt vinden.
  … alles uit je ruimte wilt halen, hoe klein of groot je ook woont.
  … meer gezelligheid én goeie vibes in huis wilt halen.
  … heel veel tips & tricks, de leukste adresjes en must visits wilt ontdekken.

  INTERIORBOOSTCAMP is er voor iedereen die…

  … net een nieuw huis heeft gekocht en from scratch wil beginnen.
  … het huidige interieur een oppepper wilt geven.
  … het interieur eigenlijk al helemaal af heeft, maar aan de hand van praktische tips het toch gemakkelijk een boost kan geven.
  … een inspirerende bootcamp voor je interieur wilt door de meest woonverslaafde influencer die er is!

  Hoe werkt de cursus interieurstyling: INTERIORBOOSTCAMP?

  Deze cursus interieurstyling volg je in een online leeromgeving, waar je een jaar lang toegang tot hebt. Na betaling ontvang je een mail met je inloggegevens, waarmee je direct kunt inloggen. Alle workouts (modules) staan netjes voor je klaar en het systeem houdt gemakkelijk bij waar je bent gebleven.

  In deze online leeromgeving kun je gewoon vragen stellen en met andere boostcampers in gesprek door push-ups (oefeningen) met elkaar te delen. De cursus volg je geheel in je eigen tempo, maar zijn er wel vaste tijden voor de live Q&A’s die door mij gegeven worden. Gedurende de cursus is er genoeg ruimte voor vragen én ontvang je mijn 120 pagina’s tellend e-book waar ik alle lesstof voor je heb samengevat, inclusief extra interieurinspiratie.

  Meedoen? Doe vandaag nog mee met mijn online cursus interieurstyling interiorBOOSTcamp.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu