Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:  

 • Interior Junkie

  19-01-2021

  3 augustus, 2018

  Video: weer een kijkje bij mij thuis

  Had je onlangs deze video bekeken waarin ik meer vertel over mijn baan als fulltime blogger? Dubbel pret, want Swiss Sense maakte ook een binnenkijker bij mij thuis, waarin ik mijn favoriete hoekjes én uiteraard mijn uber gezellige logeerkamer op de zolderverdieping laat zien. Kom maar binnen…

  Ben je benieuwd waar die heerlijke boxspring in mijn logeerkamer op zolder vandaan komt? Die is dus verkrijgbaar bij Swiss Sense, net als het beddengoed en de kussentjes, welke je eerder kon zien in mijn logeerkamer make-over. Ben heel benieuwd wat jullie van deze video vinden. Laat je het me weer even weten?

  Niks missen van mijn video’s vol wooninspiratie, abonneer je dan gratis op het Interior Junkie YouTube kanaal. De video van mijn logeerkamer make-over in samenwerking met Swiss Sense kun je hier ook bekijken.

  * Dit is een inspirerende samenwerking met Swiss Sense. Door samen te werken met merken, kan Interior Junkie blijven bestaan. Thanks voor de support! 

  Eén reactie op “Video: weer een kijkje bij mij thuis”

  1. Djati schreef:

   Hartstikke leuke blogs! Gaaf dat je samen met Swiss Sense een samenwerking bent aangegaan!

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu