Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Alles over mijn droombaan als fulltime interieurblogger - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 21-05-2024

  Alles over mijn droombaan als fulltime interieurblogger

  Ik krijg regelmatig vragen over mijn job als fulltime interieurblogger en die beantwoord ik altijd graag voor jullie. Nu vroeg Swisse Sense mij ook van alles over mijn droombaan. Ze maakten er zelfs een video van, waarin ik meer vertel over Interior Junkie, hoe mijn werkdag eruit ziet en waar ik stiekem nog van droom…

  Uiteraard werd deze video gefilmd in mijn logeerkamer op zolder, de kamer die begin dit jaar een flinke make-over kreeg met een nieuwe boxspring verkrijgbaar bij Swiss Sense, beddengoed, hele zachte kussens en items die ik meenam uit Bali.

  Leuk om te weten: Swiss Sense is ook bij mij wezen binnenkijken. De video komt volgende maand online, dus houd mijn blog en YouTube kanaal zeker in de gaten. Geen enkele video missen vol wooninspiratie abonneer je dan op het Interior Junkie YouTube kanaal.

  * Dit is een inspirerende samenwerking met Swiss Sense. Door samen te werken met merken, kan Interior Junkie blijven bestaan. Thanks voor de support! 

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu