Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Van verweerd raamwerk tot kunstwerk - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 23-02-2024

  28 augustus, 2019

  Van verweerd raamwerk tot kunstwerk

  Heb jij een huis gekocht waar nog authentieke details in zitten welke je nieuw leven wilt inblazen? Esther uit Haarlem kocht een garage en verbouwde dat geheel naar eigen smaak. Dit oude raamwerk zat er nog in, maar was eigenlijk niet meer te gebruiken. Of toch wel? Ze blies ‘m nieuw leven in als kunstwerk voor in de woonkamer.

  Ik vind het altijd inspirerend om te zien hoe mensen oude spullen een nieuwe functie in huis geven, zoals Esther deed met dit verweerde raamwerk. Het raamwerk maakte ooit onderdeel uit van de garage, maar was eigenlijk niet meer te gebruiken toen zij en haar man de complete begane grond, waar voorheen de garage zat, verbouwden tot woonkamer en keuken. Ze vond het zonde om het raamwerk weg te doen, dus bedacht er een nieuwe functie voor: als kunstwerk!

  Tijdens de verbouwing kwam er ook een stunning bakstenen muur tevoorschijn, welke perfect fungeert als achtergrond voor het raamwerk. Wat blijkt: ze lichtten het verweerde stuk uit door een inham in de muur te maken en het raamwerk erin op te hangen. Ze stylede het raamwerk af met een hangplantje, inspirerende prints, hun trouwfoto en een oud kenteken uit Sint Maarten. Een simpel idee wat groots uitpakt, toch?

  Van verweerd raamwerk tot kunstwerk

  Van verweerd raamwerk tot kunstwerk

  Meer zien van dit raamwerk en meer uit het huis van Esther?

  Goed nieuws, want morgen staat de volledige hometour (zowel de foto- als videoshoot) online. Wil je nog meer weten over Esther volg haar dan op Instagram

  Bekijk hier de woontip uit het huis van Esther van afgelopen week:

  Bekijk hier de woontips uit de vorige hometour uit het jaren 30 huis van Annemarie uit Laren:

  Beeld © Elisah Jacobs/InteriorJunkie.com

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu