Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Liefde voor een overkapping in de tuin - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 23-06-2024

  7 oktober, 2020

  Liefde voor een overkapping in de tuin

  Ik blijf hoop houden dat we in oktober nog mooi weer krijgen. Dat is vaak wel het geval gelukkig. Dus dat betekent dat de tuin absoluut nog niet herfstklaar gemaakt hoeft te worden. Als je een overkapping hebt, kun je hier trouwens het hele jaar door heerlijk toeven.

  Al tijden zijn we bezig met plannen voor onze tuin en ondertussen doe ik heel veel inspiratie op bij anderen. Zo ook bij de Duitse Britta die samen met haar gezin in een droomhuis in Haarlem woont. Naast een stunning huis mag de tuin er ook zeker wezen. Mij viel meteen die geweldige houten overkapping op waar het heerlijk toeven is. Als je werk maakt van je tuin is het echt een verlengstuk van de woonkamer. Britta zorgde er met heaters voor dat haar gezin het hele jaar door kan genieten van dit fijne hoekje onder de overkapping. Ze stylede het onder meer met een heerlijke loungebank, buitenkleed, houten salontafels en een rieten fauteuil. Om het helemaal af te maken mag een hangmat natuurlijk niet ontbreken. En kijk, ook hier stylede ze een houten wandpaneel. Mooi hoekje, toch?

  Meer zien van deze overkapping en meer uit het huis van Britta?

  Goed nieuws, want de komende week komen er nog twee woontips online met als kers op de taart de volledige hometour (zowel de foto- als videoshoot) die volgende week vrijdag online staat. Wil je nog meer weten over Britta? Volg haar dan op Instagram.

  Bekijk hier een eerdere woontip uit het huis van Britta:

  Bekijk hier woontips uit de vorige hometour uit het huis van Marije met tiny house in de tuin:

  Beeld © Elisah Jacobs/InteriorJunkie.com

  Eén reactie op “Liefde voor een overkapping in de tuin”

  1. Rachel schreef:

   Ik ben ook zo verliefd op onze overkapping, het neemt wel een hoop daglicht weg.. maar ik geniet van het sfeertje! De muren zijn nu mooi wit geschilderd, de bloementjes staan op de tafel en ik kijk met plezier naar buiten.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu