Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Tijdschriftenrek hack: maak er eentje van je schuifdeur - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 04-03-2024

  24 oktober, 2022

  Tijdschriftenrek hack: maak er eentje van je schuifdeur

  Tijdens het filmen en fotograferen van mijn hometours kom ik de meest creatieve oplossingen voor thuis tegen, zoals deze tijdschriftenrek hack die ik spotte in een van de tiny houses van Nadine in Oldenburg. Haar vriend is meubelmaker en zag meer in een tweedehands schuifdeur dan de meeste zouden denken.

  Een item een compleet andere functie geven heet upcyclen. Dat is weer anders dan recyclen als iets opnieuw wordt gebruikt. Een klein verschil, dus. In het geval van deze tijdschriftenrek hack krijgt een doodnormale schuifdeur er ineens een extra functie bij: eentje om ook je favoriete tijdschriften en/of boeken in te bewaren. Het bedrijf van Nadine’s vriend, De Zeug Keukens, freede twee vlakken in de deur gefreesd, waarbij het bovenste vlak een houten lat kreeg om boeken en magazines te stallen. Een ruimtebesparende oplossing voor als je wat compacter woont, zoals in deze tiny house. Heel benieuwd wat jij van deze tijdschriftenrek hack vindt.

  Meer zien van deze tijdschriftenrek hack en meer uit de tiny’s van Nadine?

  Goed nieuws, want de komende twee weken komen er nog drie woontips online uit Nadine’s tiny houses met als kers op de taart de volledige hometour (zowel de foto- als videoshoot) die volgende week vrijdag online staat. Wil je nog meer weten over Nadine? Volg haar dan op Instagram via haar eigen account Studio Vorm Creative en de tiny’s via Jot + Fest.

  Bekijk hier vier inspirerende woontips uit het huis van de vorige binnenkijker bij Floortje:

  © Beeld Elisah Jacobs/InteriorJunkie.com

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu