Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 22-07-2024

  Een vliering in huis voor extra ruimte

  Een vliering is het bovenste gedeelte van een zolder. Het wordt in de meeste gevallen gebruikt voor extra opbergruimte. Ideaal voor als je teveel spullen hebt die je niet weg wilt doen. In een tiny house is die extra ruimte juist handig om te gebruiken als slaapkamer.

  Een must in studentenkamers, tiny houses en campers is om te werken in de hoogte. Als de ruimte niet te vinden is in het aantal vierkante meters, denk dan in het aantal kubieke meters: de ruimte in de lucht. Ik heb zelden een tiny house gezien waar niet extra ruimte is gecreëerd in de lucht. Het zou immers zonde zijn van die loze ruimte, toch? In beide tiny houses van Nadine werkte ze met een vliering: erboven is genoeg plek voor een hotel chic slaapkamer, eronder vind je de keuken, eethoek en een compacte badkamer. De hoogte van de muren maken dit compacte huisje optisch een stuk groter dan het in werkelijkheid is. Handig hoor, zo’n vliering.

  Meer zien van deze vliering en meer uit de tiny’s van Nadine?

  Goed nieuws, want de komende week komen er nog twee woontips online uit Nadine’s tiny houses met als kers op de taart de volledige hometour (zowel de foto- als videoshoot) die volgende week vrijdag online staat. Wil je nog meer weten over Nadine? Volg haar dan op Instagram via haar eigen account Studio Vorm Creative en de tiny’s via Jot + Fest

  Bekijk een eerder woontip uit de tiny’s van Nadine:

  © Beeld Elisah Jacobs/InteriorJunkie.com

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu