Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Een lichtgroene keuken: waarom ook niet? - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 15-04-2024

  5 oktober, 2022

  Een lichtgroene keuken: waarom ook niet?

  Dat een keuken verouderd is, wil niet meteen zeggen dat deze is afgeschreven. Er zijn verschillende manieren om het te pimpen, zoals wrappen, de greepjes vervangen of de keukenkastjes verven. Dit laatste deed Floortje en creëerde een hele gave lichtgroene keuken.

  Ik schreef eerder over kleurrijke keukens, zoals de blauw-groene keuken van Cheryl, de groene keukenkastjes verven tip van Doortje en de blauwe keuken van interieurdesigner Mechtelien. Maar deze lichtgroene keuken van interieurcreatieveling Floortje ontging me ook zeker niet toen ik de nieuwste hometour bij haar schoot. Toen zij het huis kocht, was de hele keuken een beetje viezig vertelde ze me. Maar budget voor een compleet nieuwe keuken was er niet. Dus pakte ze de pot Vol Salie van Flexa en de verfkwast erbij en ging in de weer met verven. Het pakte gelukkig goed uit. De greepjes vond ze op AliExpress. En zie hier: een oudje in een nieuw jasje!

  Meer zien van deze lichtgroene keuken en meer uit het huis van Floortje?

  Goed nieuws, want vrijdag staat de volledige hometour (zowel de foto- als videoshoot) online. Wil je nog meer weten over Floortje? Volg haar dan op Instagram via Je Suis Flore

  Bekijk hier eerdere woontips uit het huis van Floortje:

  © Beeld Elisah Jacobs/InteriorJunkie.com

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu