Stal je drankvoorraad eens boven op een industriele kast

De bar cart is onmisbaar voor in huis. Waar stal je anders je alcoholische versnaperingen, kristallen glazen en tropisch rietjes? Cynthia Schultz dacht daar anders over en gebruikte haar industriële kast voor de drankvoorraad van haar en haar vriend (FYI: er staat zelfs Japanse whiskey op).

Een bar cart had ook zeker heel leuk in haar huis gestaan, maar Cynthia kon maar geen leuke vinden. Daarnaast vond ze ook geen plekje meer in de woonkamer waar een bar cart kon staan. Wat ze toen deed: de hoogte in. “Vaak vergeten mensen dat boven op een industriële kast ook een ruimte is om te vullen. Wij zetten er onze drankvoorraad op.”

Alle ruimte in huis benutten

Gelijk heeft ze ook. Door spullen op haar industriële kast te plaatsen, creëer je ook meteen weer hoogte én heb je zo weer een extra stylinghoekje te pakken (cruciaal). Ze maakte het geheel op haar industriële kast af met een hangplantje (een tip: een lantaarnplantje is ook heel erg leuk voor op zo’n hoge kast omdat hij erg lang kan worden) en enkele lijsten.

Stal je drankvoorraad eens boven op een industriele kast

Meer zien van deze industriële kast?

Krijg jij ook geen genoeg van deze industriële kast en huis? Goed nieuws, want morgen gaat de volledige huizentour live, zowel de fotoshoot als de video. Wil je nog meer van Cynthia zien, volg haar dan op Instagram. 

Bekijk hier eerdere woontips uit het huis van Cynthia:

Bekijk hier de woontips uit de vorige hometour bij Odet uit Warmond:

Beeld © Elisah Jacobs/InteriorJunkie.com

Reageer ook