Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Surfplank als woonaccessoire? Waarom ook niet - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 17-06-2024

  4 maart, 2020

  Surfplank als woonaccessoire? Waarom ook niet

  Een surfplank als woonaccessoire? Interieurontwerper Willemijn doet het gewoon. In haar woonkamer staat de surfplank van haar man te pronken. Het ding wordt ook écht gebruikt, maar staat, zolang hij niet mee naar zee gaat, gewoon in de woonkamer. Maar dat is niet de enige knipoog naar haar mans hobby…

  Niet eerder spotte ik een surfplank als woonaccessoire tijdens het schieten van een hometour. Ik was blij verrast dat er wél eentje in de woonkamer van Willemijn en haar man te zien is. Ondanks dat het een enorm ding is, blendt het mooi in het interieur. Sterker nog, het maakt de woonkamer echt af. Dat komt mede door het tropische behang, maar ook het zachtblauwe jasje met zwarte accenten van de surfplank. Je kunt ervoor kiezen om de surfplank aan de muur te bevestigen, maar Willemijn liet deze surfplank gewoon rusten tegen de muur. Heel simpel, maar o zo gaaf.

  De andere knipoog is het behang in de hal met een print van donderwolken, het moment waarop de zee hele hoge golven heeft, ideaal voor surfers. Van dit soort accenten in huis zou je  bijna surfer van worden, toch? Heel benieuwd of jullie thuis ook een surfplank als woonaccessoire hebben?

  Surfplank als woonaccessoire? Waarom ook niet

  Surfplank als woonaccessoire? Waarom ook niet

  Meer zien van deze surfplank als woonaccessoire uit het huis van interieurontwerper Willemijn?

  Goed nieuws, want de komende week komen er nog meer woontips online met als kers op de taart de volledige hometour (zowel de foto- als videoshoot) die volgende week vrijdag online staat. Wil je nog meer weten over Willemijn volg haar dan op Instagram.

  Bekijk hier een eerdere woontip uit het huis van Willemijn:

  Bekijk hier de woontips van de vorige hometour bij Mei Fang in Amsterdam:

  Beeld © Elisah Jacobs/InteriorJunkie.com

  3 reacties op “Surfplank als woonaccessoire? Waarom ook niet”

  1. Rachel Kromdijk schreef:

   Past er super goed bij, het is een prachtige surfplank trouwens.. wauw

  2. tinke schreef:

   mijn kinderen hebben planken op hun kamer staan, niet als assecoires maar gewoon omdat ze ze gebruiken. vind het wel stoer staan.

  3. Emma schreef:

   Mijn man en ik zijn laatst verhuisd. We willen wat woonaccessoires kopen om ons huis gezelliger te maken. Wat een leuk idee om materialen te gebruiken die naar een hobby verhuizen. We houden allebei van de natuur, dus misschien kunnen we natuurlijke materialen gebruiken als accessoires. We gaan op zoek, bedankt voor de tip!

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu