Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Kies eens voor een accentkleur in de badkamer - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 24-02-2024

  22 januari, 2020

  Kies eens voor een accentkleur in de badkamer

  Dat ik hou van een accentkleur in de badkamer zagen jullie al eerder tijdens mijn Grote Badkamer Make-Over. Bij allround kunstenaar Mei Fang spotte ik ook een accentmuurtje in haar badkamer. Door te kiezen voor een gekleurde muur voeg je direct iets meer sjeu toe aan een ruimte. Hele mooie badkamer inspiratie, dit!

  Ik hou van kleur in huis, het liefst heb ik elke muur in een mooie, sprekende tint. Bij elke hometour kom ik weer nieuwe tinten tegen en wil ik, eenmaal thuis, meteen mijn muren weer aanpakken. De accentkleur in de badkamer van Mei Fang deed me meteen denken aan die in de slaapkamer van Karen. Deze warmroze-koper achtige tint geeft direct meer warmte en sfeer aan de ruimte. Het wit wordt extra wit en deze warmroze springt er nu echt uit. Heel mooi ook in combinatie met planten en haar eigen werk.

  Kies eens voor een accentkleur in de badkamer Kies eens voor een accentkleur in de badkamer

  Meer zien van deze accentkleur in de badkamer en meer uit het huis van Mei Fang?

  Goed nieuws, want staat de volledige hometour (zowel de foto- als videoshoot) online. Wil je nog meer weten over Mei Fang volg haar dan op Instagram.

  Bekijk hier een eerdere woontip uit het huis van Mei Fang:

  Bekijk hier de woontips van de vorige hometour bij Kelly uit Amsterdam:

  Beeld © Elisah Jacobs/InteriorJunkie.com

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu