Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Saai vintage kastje? Verf 'm felgeel - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 19-06-2024

  Saai vintage kastje? Verf ‘m felgeel

  Heb je een vintage kastje van je oma geërfd? Of wellicht heb je er eentje op de kop getikt in de kringloopwinkel. Hoe dan ook: het is niet zo moeilijk om een stokoud meubelstuk in een nieuw jasje te steken. Pak er de verfkwast bij en geef je vintage kastje een kek kleurtje, zoals Cynthia Schultz uit Zwolle deed.

  Het huis van Cynthia heeft voornamelijk witte muren met af en toe een kleurrijke uitschieter. Zo ook in haar crispy white slaapkamer op de zolderverdieping. Door het dakraam is deze ruimte lekker licht en oogt het geheel o zo sereen. Toch wilde ze wel een kleuraccent in haar slaapkamer. Want ja, anders is het maar zo wit. Een goede keuze, want door al dat wit springt het gele vintage kastje er extra uit.

  Vintage kastje in een modern jasje

  Eventjes opschuren, ontvetten en twee laagjes verf et voila: een heel nieuwe kastje. Ik vind het ook leuk om te zien dat ze dit vintage kastje als nachtkastje gebruikt, waar ze ‘m afstylede met wat boeken (Cynthia leest wel 100 boeken per jaar!), een letterlamp en een marmeren vaas.

  Ook leuk: Odet uit Warmond en Doortje uit Amsterdam pimpten ook hun vintage kastjes met een likje verf. Heel benieuwd wat jullie van dit knalgele vintage kastje vinden.

  Saai vintage kastje? Verf 'm felgeel

  Saai vintage kastje? Verf 'm felgeel

  Meer zien uit het huis van Cynthia Schultz

  Krijg jij ook geen genoeg van dit huis? Goed nieuws, want de komende dagen vind je nog meer inspiratie uit het huis van Cynthia met als kers op de taart de volledige huizentour die vrijdag live gaat, zowel de fotoshoot als de video. Wil je nog meer van Cynthia zien, volg haar dan op Instagram. 

  Bekijk hier de woontips uit de vorige hometour bij Odet uit Warmond:

  Beeld © Elisah Jacobs/InteriorJunkie.com

   

  Eén reactie op “Saai vintage kastje? Verf ‘m felgeel”

  1. Sam schreef:

   Welk RAL kleur is dit?

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu