Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Geef je vintage kastje een dierlijke touch - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 26-02-2024

  15 mei, 2018

  Geef je vintage kastje een dierlijke touch

  Wat is ‘ie leuk: dit vintage kastje van Odet uit Warmond. Ze gaf ‘m een likje felblauwe verf én pimpte ‘m met knopjes in de vorm van een dierenhoofdje. Nu pronkt dit vintage kastje bij haar in de woonkamer maar hij misstaat natuurlijk ook zeker niet voor in de baby- of kinderkamer.

  Maar goed, als volwassene vind ik dit vintage kastje ook geweldig. Kijk ‘m eens shinen! Het leuke aan deze DIY vind ik dat je zo een geleefd kastje weer nieuw leven in blaast. De één kiest er bijvoorbeeld voor om een vintage kastje in zijn oude staat te laten en het te combineren met moderne accessoires. De ander gaat er op los en verft een vintage kastje in een knallend kleurtje.

  Nu is felblauw misschien niet de eerste kleur waar je aan denkt bij het pimpen van een vintage kastje, maar bij Odet past het perfect. Het is mooi in balans met haar blauwe schouw én het steekt zo mooi af tegen het warme geel op de muur. Nu kun je er ook voor kiezen om de dierenhoofdknopjes te laten voor wat het is en te kiezen voor een messing knopje. Net zo leuk. Odet haalde dit kastje bij het grofvuil vandaan en verfde ‘m in de kleur blauw uit de Mengcollectie van Flexa (hoogglanslak T0.50.40).

  Geef je vintage kastje een dierlijke touch Geef je vintage kastje een dierlijke touch

  Meer zien van dit huis?

  Krijg jij ook geen genoeg van dit huis? Goed nieuws, want de komende dagen vind je nog meer inspiratie uit het huis van Odet met als kers op de taart de volledige huizentour die vrijdag live gaat, zowel de fotoshoot als de video. Wil je nog meer van Odet zien, volg haar dan op Instagram. 

  Bekijk hier de vorige woontip uit het huis van Odet:

  Bekijk hier de woontips uit de vorige hometour bij designblogger Patrick uit Rotterdam:

  Beeld © Elisah Jacobs/InteriorJunkie.com

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu