Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 22-07-2024

  Pronken met een tweedehands keukenblok

  Ik hou van keukens die net even anders zijn dan de standaard keukens. Een keuken zonder bovenkastjes bijvoorbeeld of eentje met een hakblok (zoals bij tv-kok Danny) of een bakstenen muur, wat ik zelf creëerde. In de keuken van Sanne spotte ik een tweedehands keukenblok waar mijn hart sneller van klopte.

  Zo’n tweedehands keukenblok is een echte eyecatcher. Niet alleen in de keuken, maar in de hele ruimte (FYI: Sanne woont in een voormalige garage). Ik vind vooral het contrast met de moderne witte keuken mooi: modern versus strak. Eenzelfde wit keukenblok zou het geheel meteen een stuk minder speels hebben gemaakt.

  Waar dit tweedehands keukenblok vandaan komt? Sanne vond ‘m bij een vintage winkel. Het schijnt dat dit tweedehands keukenblok ooit in een bakkerij in Hongarije stond: de broden werden erop gekneed. Het blad is zelf een beetje ingedeukt door al dat gekneed. Sanne zou alleen nog wel wieltjes onder dit tweedehands keukenblok plaatsen, alleen daar is hij helaas wel te zwaar voor. Zij en haar man durven het nog niet aan. Hoe het ding zelf de ruimte in is gekomen? Sanne: “Uhm, met héél véél sterke mannen.”

  Pronken met een tweedehands keukenblok Pronken met een tweedehands keukenblok

  Meer zien van dit tweedehands keukenblok en meer uit het huis van Sanne?

  Goed nieuws, want morgen staat de volledige hometour, zowel de fotoshoot als de video shoot, live. Wil je nog meer weten over Sanne volg haar dan op Instagram en vergeet ook niet haar blog &Stijl te checken.

  Bekijk hier een eerdere woontip uit het huis van Sanne:

  Bekijk hier de woontip uit de vorige hometour in het huis van influencer Marlieke Koks uit Amsterdam:

  Beeld © Elisah Jacobs/InteriorJunkie.com

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu