Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

O zo zen: je eigen hammam in de slaapkamer - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 22-05-2024

  O zo zen: je eigen hammam in de slaapkamer

  Ik smul van slaapkamers die net op een hotelkamer lijken. Zo spotte ik eerder die geweldige badkamer met losstaand bad en roze tegels van blogger Maartje van Barts Boekje. Maar stylist en blogger Sanne van &Stijl kan er ook zeker wat van. Haar extra badkamer bevindt zich in de slaapkamer en straalt de sferen van een hammam uit.

  Je leest het goed: dit is de extra badkamer in haar huis. Sterker nog, dit is haar badkamer; ze zit elke avond in bad, even het momentje van haar zelf in het drukke gezinsleven. Dat zo’n losstaand bad in haar eigen hammam moest, was meteen zeker. En dat ging niet per se vlekkeloos; het bad bleek niet door het raam te kunnen (FYI: deze ruimte zit op de eerste verdieping aan de voorkant van het pand), dus moest het raamkozijn eruit. Het bad zelf werd met een lift naar boven getakeld. “Ik durfde niet te kijken, bang dat hij zou vallen,” vertelde Sanne me. Maar zie hier: kijk hem eens pronken.

  Sanne stylede haar eigen hammam af met oosterse lampen, natuurlijk materialen zoals de houten kruk naast het bad, natuurlijke sponsen, een beni guild, een zilveren dienblad en een hammam. Dat het hier elke avond fijn toeven is, hoef ik je natuurlijk niet te zeggen…

  O zo zen: je eigen hammam in de slaapkamer O zo zen: je eigen hammam in de slaapkamer

  Meer zien van deze hammam en meer uit het huis van Sanne?

  Goed nieuws, want de komende week komt er nog één woontip online met als kers op de taart de volledige hometour, zowel de fotoshoot als de video shoot, die vrijdag live gaat. Wil je nog meer weten over Sanne volg haar dan op Instagram en vergeet ook niet haar blog &Stijl te checken.

  Bekijk hier een eerdere woontip uit het huis van Sanne:

  Bekijk hier de woontip uit de vorige hometour in het huis van influencer Marlieke Koks uit Amsterdam:

  Beeld © Elisah Jacobs/InteriorJunkie.com

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu