Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Pronken met een dromerig bed in de slaapkamer - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 25-06-2024

  Pronken met een dromerig bed in de slaapkamer

  Dit houten dromerige bed zagen we al eerder voorbij in de hometour bij instagrammer Sharita van Soohme. Toch is hij op de woonboot van Annelies nét even wat anders, omdat zij niet gebruik maakte van een hemel. Ze liet ‘m ‘kaal’ wat niets te kort doet aan het dromerige sfeertje in de slaapkamer.

  Annelies vindt het belangrijk dat de slaapkamer rust uitstraalt, helemaal met het drukke bestaan van haar en haar man. Daarom vind je in haar hele huis zachte tinten en is de slaapkamer juist crispy white gelaten. Naar eigen zeggen komt ze hier helemaal tot rust. “Het dromerige bed kocht ik door het materiaalgebruik, het matcht gewoon heel mooi met het rustige sfeertje hier,” vertelde ze me.
  Een van de eyecatcher is, naast dat dromerige bed, natuurlijk die leuke gouden slinger met maantjes, maar Annelies hangt er regelmatig wat anders aan. Hiervoor hingen er bijvoorbeeld stoffen vlaggetjes, net zo mooi, Heel benieuwd wat ze er binnenkort weer aan gaat hangen. Wellicht iets met planten? Ook heel cool, toch?
  Pronken met een dromerig bed in de slaapkamer Pronken met een dromerig bed in de slaapkamer

  Meer zien van dit dromerige bed en meer uit de woonboot van Annelies?

  Goed nieuws, want vrijdag staat de volledige hometour, zowel de fotoshoot als de video shoot, live. Wil je nog meer weten over Annelies volg haar dan op InstagramFacebook en haar website Dirks Dotter.
  Bekijk hier de eerdere woontips uit de woonboot van Annelies:

  Bekijk hier de woontips uit de vorige hometour uit het droomhuis van Annet:

  Beeld © Elisah Jacobs/InteriorJunkie.com

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu