DIY hanglampen voor boven de eettafel

Wil je besparen op je budget, denk er dan eens over na om zelf spullen te maken voor in je huis. Dat deden Annelies en haar man ook en bedachten een hele coole stellage voor boven de eettafel waaraan ze DIY hanglampen hingen. Zo heb je én een bijzondere lamp die niemand heeft én het scheelt in het budget.

Tijdens een trip naar de jaarlijkse Dutch Design Week in Eindhoven raakte Annelies geïnspireerd in een eettentje toen ze stellages met DIY hanglampen boven de eettafels zag hangen. Dat wilde ze ook voor op haar woonboot. Dus zo geschiedde en maakte ze ‘m zelf met haar man. Annelies moet wel eerlijk bekennen dat ze de stellage van steigerbuizen niet helemaal zelf maakte, maar op maat liet zagen. “Alles kwam binnen als een bouwpakketje, we hoefden het alleen maar wit te verven en in elkaar te zetten,” vertelde ze me.

Aan de witte stellage drapeerde ze DIY hanglampen gemaakt van strijkboutsnoer en siliconen fittingen in een mooi kleurtje. En zie hier: haar zelfgemaakte verlichting voor in de eethoek. Ik vind het zeer geslaagd deze DIY hanglampen, wat jullie?

DIY hanglampen voor boven de eettafel

DIY hanglampen voor boven de eettafel

Meer zien van deze DIY hanglampen en meer uit de woonboot van Annelies?

Goed nieuws, want deze week komt er nog één woontip online met als kers op de taart de volledige hometour, zowel de fotoshoot als de video shoot, die vrijdag live gaat. Wil je nog meer weten over Annelies volg haar dan op InstagramFacebook en haar website Dirks Dotter.

Bekijk hier de eerdere woontips uit de woonboot van Annelies:

Bekijk hier de woontips uit de vorige hometour uit het droomhuis van Annet:

Beeld © Elisah Jacobs/InteriorJunkie.com

Reageer ook