Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Zo maak je gemakkelijk een romantisch hemelbed - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 05-03-2024

  Zo maak je gemakkelijk een romantisch hemelbed

  Als tiener had ik een hemelbed. Ik was er dol op! Sinds ik ‘volwassen’ ben, heb ik nooit meer een hemelbed gehad. Dat vond ik verder prima, totdat ik er eentje ontdekte in het huis van Sharita, ook wel bekend als Soohme op Instagram, waar mijn hart sneller van ging kloppen. Deze maakte ze zelf én maak je zelf ook heel gemakkelijk!

  Sharita vertelde me dat het bed gewoon van de Zweedse woonketen is. Ze kocht een kant en klare hemel van gewassen linnen bij Love Warriors en bevestigde dat met vier haken aan het plafond. Et voila: super romantisch!

  Zo maak je gemakkelijk een romantisch hemelbed

  Smullen van neonverlichting

  Ik smul er al tijden van, maar ik krijg manlief helaas niet zo ver. Wat een geluk dat ik het dan wel ontdekte in het huis van Sharita,  Mijn o zo geliefde neonverlichting hing hier boven het bed. Neonverlichting waar héél veel ‘liefde’ in zit. Ik was op slag verliefd.

  Sharita vertelde me dat deze neonverlichting van Zilverblauw is. Het mooie aan deze lamp vind ik dat het heel subtiel is; hij geeft wit licht, wat weer perfect past in het crispy white stulpje van Sharita. Vaak is neonverlichting best fel, maar deze kun je bedienen met een dimmer. Zo kun je de lamp overdag lekker fel zetten en ‘s avonds iets dimmen. Ik vind deze neonverlichting echt superleuk! Nu manlief wéér overhalen…

  Zo maak je gemakkelijk een romantisch hemelbed

  MEER WOONTIPS UIT DIT HUIS?!

  Aanstaande vrijdag staat de complete huizentour bij Soohme’s Sharita (foto + video) live. De woontips van gisteren al gezien: ‘zo creeer je een werkplek in de woonkamer‘. Wil je niks missen van Sharita en haar stunning interieur? Volg haar dan via Instagram.

  Beeld © Elisah Jacobs/InteriorJunkie.com

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu