Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Prachtige keus: een kast op maat in de hal - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 05-03-2024

  9 mei, 2022

  Prachtige keus: een kast op maat in de hal

  Met een kast op maat kan een ruimte ineens een hele andere functie krijgen. In het geval van het huis van Eve en haar vriend Kristian werd de loze ruimte in de hal opgevuld met een speelse kast op maat. Zo werd het niet alleen een ruimte om van A naar B te komen, maar ook eentje om je mooiste spullen in op te bergen.

  Er kwam trouwens nog een andere functie bij, namelijk die van een geluiddempend effect. Het deel waar de kast op maat en de deuren links en rechts ervan te zien zijn, was voorheen open. Er was dus veel geluid van beneden te horen op deze verdieping. Niet fijn als je wil dat je kleintje lekker slaapt. De hele hal werd daarom dichtgemaakt en een extra effect in de ruimte werd dus de kast op maat. Zo werd meteen alle ruimte benut. Meteen een eyecatcher, waarbij de inhoud regelmatig kan wisselen als een soort van mini museum, waar ik eerder over schreef. Als finishing touch kwam er een diepblauwe tint op zowel de muren als deuren, een mooie mix met dat eikenhout. Ik heb zelden zo’n mooie hal gezien, jij?

  Wil jij meer zien van deze kast op maat en meer uit het huis van Eve?

  Goed nieuws, want de komende week week komt er nog één woontip online uit Eve’s huis met als kers op de taart de volledige hometour (zowel de foto- als videoshoot) die vrijdag online staat. Wil je nog meer weten over Eve? Volg haar dan op Instagram via Eve Tomaszewski en Manevesto.

  Bekijk hier een eerdere woontip uit het huis van Eve:

  © Beeld Elisah Jacobs/InteriorJunkie.com

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu