Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Een messing spatwand in de keuken voor een chic effect - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 26-02-2024

  11 mei, 2022

  Een messing spatwand in de keuken voor een chic effect

  Word jij ook nog steeds wild van messing in de keuken? Ik wel! En ik weet niet of die liefde ooit voorbij gaat. Vandaar ook dat mijn hart een sprongetje maakte toen ik deze messing spatwand zag. Een plaatje toch? Enig nadeel: je moet wel dagelijks goed poetsen, maar dat is zo’n messing spatwand zeker wel waard, toch?

  Ik blijf een zwak hebben voor wit marmeren keukens, zoals deze van Carrara marmer. Precies dezelfde soort marmer als ik heb in onze keuken. De combinatie van de messing spatwand en gitzwarte kastjes geeft het geheel zowel iets stoers als chics en juist dat contrast vind ik zo goed werken in keukens. In de keuken van Eve en haar vriend Kristian is het fornuis ingebouwd tussen twee hoge kasten, waardoor je het effect van een nisje krijgt. Echt gaaf gedaan.

  De messing spatwand is iets wat ik vaker zie en ik vraag me elke keer af waarom ik niet koos voor zo’n spatwand. Ach, ooit in een volgende keuken?! Misschien wel die van ons natuurhuisje Suikerbossie. Wat vind jij van een messing spatwand in de keuken?

  Meer zien van deze messing spatwand en meer uit het huis van Eve en haar vriend?

  Goed nieuws, want vrijdag staat de volledige hometour (zowel de foto- als videoshoot) online. Wil je nog meer weten over Eve? Volg haar dan op Instagram via Eve Tomaszewski en Manevesto.

  Bekijk hier een eerdere woontip uit het huis van Eve:

  © Beeld Elisah Jacobs/InteriorJunkie.com

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu