Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Een stalen scheidingswand van glas voor een ruimtelijk effect - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 21-05-2024

  4 mei, 2022

  Een stalen scheidingswand van glas voor een ruimtelijk effect

  Een grote ruimte kun je gemakkelijk scheiden door te werken met een stalen scheidingswand van glas, zonder dat het je ruimte optisch kleiner maakt. Sterker nog: door zo’n wand te plaatsen krijg je juist een ruimtelijk gevoel. In het huis van Eve en haar vriend Kristian vind je zo’n stalen scheidingswand van glas die de hal niet alleen scheidt van de woonkamer, maar ook voor die eenheid zorgt.

  Ken je die lange muur in de woonkamer, die in veel huizen te vinden is? Ik tip bewoners vaak om te kiezen voor een scheidingswand of kast om de lange muur te breken. Zo’n scheidingswand zorgt er ook meteen voor dat de warmte blijft behouden en dat is ook zeker de keuze geweest in deze hal. Het was het idee van interieurontwerpbureau THOMSTUDIO, die het gelikte interieur bedacht. Om van beide kanten het licht naar binnen te laten stromen, werd er gekozen voor een stalen scheidingswand van glas. Zo blijft het woongedeelte lekker licht en heb je tegelijkertijd vanuit de hal mooi zicht op het woongedeelte, een win-win toch? Als je er de ruimte voor hebt, is een schuifdeur ideaal, maar een openslaande deur zoals hieronder is ook erg mooi. Een prachtige hal!

  Wil je meer zien van deze stalen scheidingswand en meer uit het huis van Eve?

  Goed nieuws, want de komende week week komen er nog twee woontips online uit Eve’s huis met als kers op de taart de volledige hometour (zowel de foto- als videoshoot) die volgende week vrijdag online staat. Wil je nog meer weten over Eve? Volg haar dan op Instagram via Eve Tomaszewski en Manevesto.

  Bekijk hier een eerdere woontip uit het huis van Eve:

  © Beeld Elisah Jacobs/InteriorJunkie.com

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu