Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Oud versus nieuw: mijn thuiswerkplek opnieuw stylen - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 26-02-2024

  Oud versus nieuw: mijn thuiswerkplek opnieuw stylen

  Mijn thuiswerkplek ondergaat regelmatig een make-over. Gewoon, omdat ik het leuk vind om het steeds in een nieuw jasje te steken. Voor deze shoot mix en matchte ik een aantal huidige items van mijn thuiswerkplek met nieuwe spullen van KARWEI. Is me toch mooi geworden…

  Omdat ik sinds een paar maanden weer thuiswerk door mijn zwangerschap spendeer ik het grootste deel van mijn tijd (als ik eens niet op pad ben) op mijn o zo fijne thuiswerkplek. In mijn vorige huis werd ik gek van thuiswerken, maar dat kwam voornamelijk omdat ik niet echt een vaste werkplek had en steeds aan de eettafel zat. Mijn thuiswerkplek in mijn Haarlemse droomhuis is zo fijn dat geen externe werkplek daar tegen op kan.

  Mix en match

  Omdat ik er dus vaak zit, verander ik regelmatig mijn thuiswerkplek. De ene keer wil ik een wand van kurk, dan kies ik weer voor een nieuwe opbergkast en dan besluit ik toch weer de ene muur weer te schilderen. Voor nu had ik zin om mijn thuiswerkplek met een aantal items op te vrolijken en deze te combineren met de spullen die ik al had. Juist ja, oud versus nieuw.

  Oud versus nieuw: mijn thuiswerkplek opnieuw stylen

  Oud versus nieuw: mijn thuiswerkplek opnieuw stylen

  Hoekje bij de schouw

  Het hoekje bij de schouw wisselt vaak. Ik vind het leuk om elke keer nieuwe spullen te stallen hierop. Hoewel ik nog altijd droom van een enorme spiegel (ik had die grote ronde van mijn vorige shoot met KARWEI gewoon moeten houden…) heb ik voor nu het bloemenschilderij hier gelaten en mijn schouw gestyled met een hele mooie neonletter. Het apenstaartje is meteen een knipoog naar mijn online business. Daarnaast is de zandloper als woonaccessoires in huis helemaal hot, dus die mocht zeker niet ontbreken. De kleur op de muur is trouwens het enige wat nog hetzelfde is gebleven in de twee en een half jaar dat ik hier woon. Het is KARWEI mengverf IG PS-1142 voor alle liefhebbers (word nog regelmatig gemaild voor deze tint).

  Oud versus nieuw: mijn thuiswerkplek opnieuw stylen

  Oud versus nieuw: mijn thuiswerkplek opnieuw stylen

  Roze fluweel

  Wat zit hij lekker: deze fluwelen roze stoel. Hij matcht perfect met de poef en de tafellamp die ik hier al had staan. Alsof het meant to be was. Ik werk altijd met een kussentje in mijn rug, helemaal nu ik zwanger ben, dus zo’n okergeel rond exemplaar moest er ook bij. Daarnaast maken planten een ruimte helemaal af, ook mijn thuiswerkplek. Ik miste alleen nog eentje op de grond. De bloempot op poten bleek ideaal voor deze shoot. Zoals je ziet, bevat mijn thuiswerkplek nu drie hoofdkleuren: roze, groen, bruin met zwarte en messing accenten. Door een aantal van die tinten te kiezen, blijft het geheel rustig. Ik ben er weer heel blij mee!

  Oud versus nieuw: mijn thuiswerkplek opnieuw stylen

  Oud versus nieuw: mijn thuiswerkplek opnieuw stylen

  Shop the look voor je thuiswerkplek

  1. Fluwelen stoel Marije €99 per 2 stuks. 2. Presse papier met kwal €10,95. 3. Magnetisch letterbord €14,95. 4. Neonletter €17,95. 5. Kunst schildpad €16,95. 6. Zandloper 7,95. 7. Display rek messing €24,95. 8. Opbergdoosje Agaat €14,95. 9. Rond kussentje €9,95. 10. Bloempot op pootjes €29,95. 11. Clipboard via KARWEI bouwmarkt (niet online te koop).

  * Dit is een inspirerende samenwerking met KARWEI. Door samen te werken met merken kan Interior Junkie blijven bestaan. Thanks voor de support. 

  2 reacties op “Oud versus nieuw: mijn thuiswerkplek opnieuw stylen”

  1. Alie Robaard schreef:

   Dankzij Interior Junkie heb ik eindelijk mijn mooie bloempot kunnen kopen. Ben er heel blij mee. De zwarte bloempot op pootjes van Karwei bedoel ik.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu