Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Nieuwe hotel chic tafellamp voor extra sfeer in de slaapkamer - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 17-06-2024

  Nieuwe hotel chic tafellamp voor extra sfeer in de slaapkamer

  Net als met planten geldt in elk interieur: je kunt niet genoeg verlichting hebben. Met een goed lichtplan maak je je huis pas echt sfeervol. Nu hadden wij in de slaapkamer al vijf lampen, inclusief (geur)kaarsen staat de teller op zeven lichtbronnen. Kon best nog wel eentje bij, vond ik, dus scoorde ik een hele mooie hotel chic tafellamp bij DirectLampen.nl.

  Dat onze interieursmaak flink veranderde door de jaren heen, is goed te zien sinds mijn laatste samenwerking met deze mooie webshop. In ons Amsterdamse appartement deed ik in 2015 een shootje in onze spierwitte (!) hal met een industriële lamp. Deze verhuisde echter niet mee naar ons Haarlemse droomhuis, omdat ik een totaal andere interieurstijl voor ogen had.

  Nieuwe hotel chic tafellamp voor extra sfeer in de slaapkamer
  Nieuwe hotel chic tafellamp voor extra sfeer in de slaapkamer
  Nieuwe hotel chic tafellamp voor extra sfeer in de slaapkamer

  Meer sfeer

  Wat bleef, is mijn liefde voor verlichting, dé sfeermaker voor in huis. Het is zo leuk om te zien hoe een interieur tot leven komt met lampen. Mijn vuistregel: gebruik per ruimte meer dan vijf lampen, voor de woonkamer kunnen dat er best meer zijn (zo staat de teller bij ons op elf lampen). Verschil in soorten verlichting (functioneel licht is om te lezen bijvoorbeeld en met accentverlichting accentueer je een kunstwerk), lichtwarmtes (leeslicht is helderder dan sfeerlicht), maar ook hoogtes (werk van vloer tot aan plafond voor meer diepte in je interieur) is een aanrader om mee te spelen. Zo ging ik dus weer aan de slag met een nieuwe hotel chic tafellamp in onze slaapkamer.

  Nieuwe hotel chic tafellamp voor extra sfeer in de slaapkamer
  Nieuwe hotel chic tafellamp voor extra sfeer in de slaapkamer
  Nieuwe hotel chic tafellamp voor extra sfeer in de slaapkamer

  Rookglazen kap + messing details

  In dit hoekje stond al een vloerlamp en een zoutlamp, maar ik miste nog een lamp rechts op het dressoir, omdat ik deze plek in de avond toch een beetje donker vond. Ik vertoef regelmatig in de avond in de slaapkamer met een goed boek en een kop thee, dus een extra sfeerlamp erbij was meer dan welkom. Ik koos voor de Nordlux Orbiform tafellamp met rookglazen lampenkap en messing details. De glazen kap vond ik iets luchtigs toevoegen, zodat een extra lamp op het dressoir er minder pompeus uitziet (ik bedoel: er staan nog genoeg andere spullen, het moet niet té vol ogen).

  Nieuwe hotel chic tafellamp voor extra sfeer in de slaapkamer
  Nieuwe hotel chic tafellamp voor extra sfeer in de slaapkamer
  Nieuwe hotel chic tafellamp voor extra sfeer in de slaapkamer

  Ook pronken met een hotel chic tafellamp?

  DirectLampen.nl heeft nog veel meer mooie lampen in het aanbod. Fijn ook: toen ik de hotel chic lamp bestelde, had ik ‘m de volgende dag in huis. Wel fijn voor deze ongeduldige woonshopper; ik wil altijd alles direct in huis hebben. Doet de naam hen toch eer aan, HA!

  *Dit is een inspirerende samenwerking met DirectLampen.nl. Door samen te werken met merken kan Interior Junkie blijven bestaan. Thanks voor de support!

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu