Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Pronken met industriële lampen in huis - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 19-06-2024

  14 september, 2015

  Pronken met industriële lampen in huis

  Industriële lampen: daar kunnen we maar geen genoeg van krijgen. In mijn huis pronken al jaren twee authentieke exemplaren boven de eethoek, een zoektocht die ruim een jaar duurde. Ook zo’n fan van industrieels moois als verlichting? Bekijk dan mijn favorietenlijstje met de mooiste industriële lampen voor in huis!

  Dat mijn hart sneller gaat kloppen van industriële lampen is jullie zeker niet de afgelopen jaren ontgaan. Toen ik mijn huidige exemplaren ergens in een schuur in het oosten van het land onder een dikke laag stof zag pronken, wist ik het zeker: dit zijn ze! Papslief maakte er een nieuwe fitting in, vriendlief kocht in een scheepsloods een stevige ketting om de lampen te bevestigen aan de muur en zie hier: al vier jaar hangen ze nog altijd mooi te wezen boven de eethoek.
  Mijn liefde voor industriële lampen gaat zo ver dat ik tijdens mijn tropische avontuur naar Bali afgelopen maanden een prachtexemplaar op de kop tikte. Het ding weegt kilo’s, is ontzettend breekbaar en kost (ook voor Bali begrippen) wat, maar ik moest en zou ‘m hebben. Deze nieuwe aanwinst wordt dan ook eind oktober verscheept naar Rotterdam. Ik kan nu al niet wachten..
  10x de mooiste industriele lampen
  Ook zo’n fan van industriële lampen en heeft je eet- en/of zithoek, slaapkamer, badkamer, hal of toilet (ja, ook hier pronken ze mooi) iets extra’s nodig, dan heb ik voor jullie mijn favorietenlijstje online gezet over de mooiste industriële lampen van Direct Lampen, een webshop vol met verleidelijke modellen. Het fijne is dat je bij Direct Lampen zowel authentieke fabriekslampen als moderne industriële lampen vindt, dus een industriële lamp in een modern jasje voor als je van iets meer strak in huis houdt. Voor elk wat wils, dus.
  Stoere scheepslampen
  Je hebt de keuze uit stoere scheepslampen, lampen in betonlook, koperkleurig, felrood en in zachte pasteltinten, lampen met een metalen raamwerk aan de onderkant (heb ik thuis zelf ook) en zelfs een fabriekslamp lookalike hanglamp gemaakt van karton (favoriet!). Van heel groot tot heel klein en van strak tot aan modern en alles daar tussen in.
  Ik kon het niet laten om een blauwe scheepslamp in huis te hangen. In mijn hal pronkt ‘ie sinds kort en ik kan nu eindelijk zeggen dat dé hal af is.
  Pronken met industriële lampen in huis
  Pronken met industriële lampen in huis
  10x de mooiste industriele lampen 10x de mooiste industriele lampen 10x de mooiste industriele lampen 10x de mooiste industriele lampen10x de mooiste industriele lampen10x de mooiste industriele lampen 10x de mooiste industriele lampen 10x de mooiste industriele lampen10x de mooiste industriele lampen
  * Dit is een inspirerende samenwerking met Direct Lampen.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu