Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

O zo mierzoet: een Barbie badkamer - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 21-05-2024

  22 januari, 2019

  O zo mierzoet: een Barbie badkamer

  Stiekem de droom van ieder meisje, toch? Ik had ervoor getekend toen ik jong was. Toen ik het huis van Vanessa van Fab Fabrics fotografeerde, stuitte ik ineens op een ware Barbie badkamer! En verrek, het had ook zo dé badkamer van Barbie kunnen zijn. Zwijmel maar even weg bij deze mierzoete badkamer inspiratie…

  Vanessa heeft deze badkamer heel budgetproof laten maken. Zo waren de wand- en vloertegels een van de goedkoopste die er waren, liet ze de print via via uitvergroten en gebruikte ze voor als extra opbergkasten de inbouwkasten die al aanwezig waren. Alleen het raamwerk kreeg (uiteraard) een likje felroze Barbie verf.

  Naast die enorme print van twee Barbie’s waar de namen van Vanessa haar dochters op staan, valt natuurlijk ook het glitterbad op (niet te missen, toch?). Deze zou ook zeker niet misstaan als miniatuur in een Barbie huis, toch? Toen ze jaren geleden een bad uitzocht, kon ze in de winkel ook kiezen voor turkoois met glitter, hoewel de verkoper nog grapte dat niemand dat wilde. Maar juist dat bleek perfect. En zeg nou zelf: zo’n normaal bad zou compleet uit de toon vallen in deze Barbie badkamer.

  O zo mierzoet: een Barbie badkamer O zo mierzoet: een Barbie badkamer

  Meer zien van deze Barbie badkamer en meer uit het huis van Vanessa?

  Goed nieuws, want de komende dagen vind je nog twee andere woontips uit het huis van Vanessa en haar gezin met als kers op de taart de hometour (zowel foto als video) die aanstaande vrijdag live gaat. Meer van Vanessa en haar merk Fab Fabrics zien, dat ze samen met collega Mechtelien runt, volg hun dan op Instagram en hun gelijknamige website.

  Bekijk hier de woontip van gisteren:

  Bekijk hier de woontips uit de vorige hometour in het huis van Talita uit Utrecht vol duurzaam design:

  Beeld © Elisah Jacobs/InteriorJunkie.com

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu