Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Mooi: een hoge boekenkast in huis - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 17-06-2024

  13 februari, 2019

  Mooi: een hoge boekenkast in huis

  Toen mijn vriend en ik besloten om ons huis te gaan verbouwen, was mijn eerste wens dat er een hoge boekenkast van de grond tot het plafond zou komen en het liefst nog over de en suite deuren heen. In de onderhandelingen met de aannemer konden wij dit meenemen en dat lukte!

  Boekenkast als pronkkast

  De boekenkast is een van de eyecatchers van het huis geworden en ik ben er superblij mee. Het heet dan wel een boekenkast, maar er hoeven natuurlijk niet honderden boeken in te staan. Je kunt er naast boeken ook items van reizen, vaasjes, planten of foto’s inzetten. De kleur van de boekenkast hoeft ook niet altijd wit te zijn en juist met het geven van kleur aan de vakjes geef je kleur aan je huis. De hoge boekenkast kan helemaal naar jouw eigen stijl ingericht worden en het heeft ook nog eens een handige opbergfunctie.

  Mooi: een hoge boekenkast in huis Mooi: een hoge boekenkast in huis

  Laat ‘m op maat maken

  Als je net als wij een hoge boekenkast op maat wil laten maken, is het een tip om deze opdracht online te zetten op sites waar timmermannen zoeken naar klussen voor in huis. Het enige wat je hoeft te doen is het ontwerp met afmetingen op deze website te plaatsen en je zult zeker reacties van behendige timmermannen krijgen.

  Mooi: een hoge boekenkast in huis Mooi: een hoge boekenkast in huis

  Beeld credits:

  1,4,5. Elisah Jacobs/InteriorJunkie.com via de hometour in het eclectische huis van Pien uit Haarlem. 2+3. Elisah Jacobs/InteriorJunkie.com via de post ‘Mijn droomhal dankzij Farrow & Balls’ Colour Consultancy‘.

  sharon visser

  Sharon haar voorliefde voor interieurstyling is er met de paplepel in gegoten. Zo hielp zij als klein meisje haar moeder met klussen (DIY avant la lettre) en ging altijd mee naar vlooienmarkten en bijzondere woonwinkels. Sharon woont samen met haar vriend in hun eerste Amsterdamse koophuisje met tuin (!). Dit paleis heeft zij met haar vriend van top tot teen gestript en verbouwd. De inrichting kwam voor een groot deel tot stand uit Sharon haar voorliefde voor een mix van interieurstijlen, door de eeuwige zoektocht op internet naar interieurpareltjes in de sale en door Sharon haar motto dat een huis je het gevoel moet geven alsof je op vakantie bent

  Reacties zijn gesloten.

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu