Close

Geef je interieur een boost met mijn online interieurstyling cursus INTERIORBOOTSCAMP

Mooi voor in de keuken: zwevende planken - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • Interior Junkie

  23-05-2022

  12 februari, 2019

  Mooi voor in de keuken: zwevende planken

  Sinds een paar jaar vind ik het steeds leuker om in de keuken te staan. Na een dag hard werken met veel enthousiasme achter het fornuis springen doe ik niet, maar in het weekend vind ik het heerlijk om een taart te bakken en lekker te rommelen in de keuken. Waar ik van droom? Zwevende planken.

  Momenteel hebben wij een bescheiden, maar sfeervolle woonkeuken waar we op zaterdagochtend steevast de krant lezen en een verse croissant eten, ondertussen sippend aan een verse koffie. Klinkt goed, hè? Het enige wat ik wel zou willen veranderen in de keuken zijn de keukenkastjes die boven het aanrecht hangen; die zijn mij een doorn in het oog. Ze zijn te groot en hangen erg laag, waardoor de ruimte die we op het aanrecht hebben beperkt is. Nee, doe mij maar zwevende planken.

  Zwevende planken

  Voor een toekomstig huis staan keukenkastjes dan ook niet op mijn wishlist, maar juist prachtige, zwevende planken. Voor mensen die niet zo opgeruimd zijn, zal dit niet erg aantrekkelijk klinken, want je moet die planken natuurlijk wel opgeruimd houden. Voor mij gelukkig niet zo’n probleem omdat ik wel van het opruimen ben.

  Mooi voor in de keuken: zwevende planken

  Mooi voor in de keuken: zwevende planken

  https://www.interiorjunkie.com/thuis-bij-kae-sutherland-in-een-huis-vol-neutrale-tinten/

  Minimalistisch of juist lekker vol?!

  Je kunt helemaal los gaan wat betreft styling van zwevende planken. Je kunt de zwevende planken helemaal vol zetten met je mooiste spullen of het juist minimalistisch houden. Kun je echt niet onder je keukenkastjes uit? Als je een lege muur hebt, dan kun je natuurlijk altijd een plank aan de muur bevestigen en daar je mooiste borden, glazen, potten of andere accessoires op kwijt. Dat hebben wij inmiddels ook in de keuken, waardoor één muur in de keuken in ieder geval naar mijn smaak is…

  Droom jij ook over zwevende planken in de keuken?

  Beeld credits:

  1+2. Emma Peijnenburg/InteriorJunkie.com via de hometour bij Nina uit Amsterdam. 3. Elisah Jacobs/InteriorJunkie.com via de hometour bij interieurstylist Marlot. 4. Emma Peijnenburg/InteriorJunkie.com uit de hometour bij Kae Sutherland uit Amsterdam

   

  Kiki

  Kiki is al vanaf jongs af aan bezig met wonen en inrichten: elk weekend kregen haar meubels een andere plek, wat nog  regelmaat gebeurt. Sinds juni bewoont ze samen met haar vriend  een knus appartement in Nijmegen-Oost. Elke week komt er wel een nieuw idee of product bij dat aan haar woon wishlist wordt toegevoegd (Schapenvellen! Vazen! Plaids! Houten krukjes!). Inspiratie haalt zij uit bladen, blogs, winkels en af en toe spiekt ze bij vrienden in huis.  Ze combineert het liefste nieuwe meubels met oude, waar een verhaal achter schuilt. Ook heeft Kiki een passie voor het communicatievak en is ze momenteel op zoek naar haar droombaan. In haar vrije tijd reist ze ook graag. Ze is groot fan van de USA en voormalig inwoonster van Barcelona waar ze een grote interesse voor natuurlijke voeding en yoga ontwikkelde. Check haar blog Pretty Healthy Things.

  Eén reactie op “Mooi voor in de keuken: zwevende planken”

  1. Marianne schreef:

   Hoi ik zag iets moois voor onze keuken op deze pagina . Links naast de pinteresr afb twee donker grijze dubbele plank. Incl achterkant.
   Waar zijn deze te koop?
   Marianne

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu