Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Maak je eigen inspiratiewand in een handomdraai - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 15-04-2024

  28 augustus, 2018

  Maak je eigen inspiratiewand in een handomdraai

  Het was een feestje om het huis van productontwerper Annebet te fotograferen, helemaal omdat haar Amsterdamse stek vol staat met haar eigen ontwerpen. Zo ontdekte ik bij binnenkomst meteen een inspiratiewand vol snuisterijen, waar de keramieken gezichtjes meteen opvielen. Wat blijkt: die maakte ze ook zelf!

  Annebet is naast productontwerper in haar vrije tijd bezig met een cursus keramiek, waarvoor ze verschillende items maakte, zoals de vrolijke gezichtjes op de muur hier. Na een paar uurtjes rondgelopen te hebben in haar huis (ze maakte bijvoorbeeld ook geweldige vazen, daar meer over in de hometour die vrijdag live gaat) wilde ik ook per direct een cursus keramiek volgen (hoe leuk zou dat zijn?!).

  Maak je eigen inspiratiewand in een handomdraai

  Muurtje vol pronkstukken

  Maar het was niet alleen de keramieken gezichtjes die mijn aandacht trokken. Deze hele inspiratie wand vind ik fascinerend, gewoon omdat het zoveel verschillende items bevat, maar ondanks dat, het toch een eenheid vormt en alles behalve een onsamenhangend geheel vormt. Annebet gebruikte een leeg muurtje tussen de eethoek en woonkamer als inspiratiewand. Het is een mooie verbinding tussen het eetgedeelte en het woongedeelte. En bij binnenkomst heb je meteen iets om naar te kijken én is meteen die oncharmante radiator weggewerkt. Doet ze goed.

  Maak je eigen inspiratiewand in een handomdraai

  Nog meer van deze inspiratiewand zien uit het huis van Annebet?

  Krijg jij ook geen genoeg van dit huis? Goed nieuws, want de komende dagen komen er nog drie woontips online, met als kers op de taart de volledige hometour, zowel de fotoshoot als de video, die vrijdag live gaat. Wil je nog meer van Annebet zien, volg haar dan op Instagram of via haar website.

  Bekijk hier de woontip van gisteren:

  Bekijk hier de woontips uit de vorige hometour uit het huis van interieurstylist Savannah uit Zaandam:

  Beeld © Elisah Jacobs/InteriorJunkie.com

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu