Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Lekker lunchen in Zwolle bij Franck - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 30-11-2023

  29 augustus, 2018

  Lekker lunchen in Zwolle bij Franck

  Wat is Franck toch leuk! Op deze leuke plek kun je veel lekkers kopen, zoals robuuste broodjes van Le Perron of de hippe siropen van Saru Soda (uit Amsterdam nog wel), een bak koffie doen of gezellig lunchen. Binnenkort lunchen in Zwolle? Bij Franck staat de deur wagenwijd voor je open.

  De voorganger van Franck, Le Perron, zat hier een tijdje voordat de twee eigenaren hiermee stopten en Franck openden. Nog gelukkig wel met de robuuste broden van Le Perron, maar met nog veel meer lekkers. Denk maar aan de goddelijke worsten van Brandt & Levie, kokosmacronen 2.0 van Madam Cocos, ‘gezonde’ chocolade van Urban Cacao, biologisch zuivel van ERF-1, kant- en klaar maaltijden en lekkere soepjes. Oh ja, en die siropen van Saru Soda heb ik sinds een paar  standaard in mijn koelkast, want mijn schoonmoeder nam het eens mee. Sindsdien is mijn glas regelmatig gevuld met de gember sereh siroop. O zo lekker.

  Lekker lunchen in Zwolle bij Franck

  Lekker lunchen in Zwolle bij Franck Lekker lunchen in Zwolle bij Franck

  Lekker lunchen in Zwolle bij Franck

  Lekker lunchen in Zwolle bij Franck

  Huiskamersfeertje

  En dan het interieur (want ja, ik blijf immers Interior Junkie). Die mag er gelukkig ook wezen. Van een heerlijk zonnig terras buiten tot aan een gezellige compacte ruimte, a.k.a Franck’s huiskamer om te lunchen in Zwolle. Strijk neer aan een van de tafeltjes of ga aan de bar zitten om te koekeloeren naar voorbijgangers buiten. En ondertussen even wegdromen bij al die broodplanken aan de muur, de sloophouten wand en de tweedehands stoelen en tafels. Had ik al gezegd dat je bij Franck niet zo snel weg wilt?

  Lekker lunchen in Zwolle bij Franck

  Lekker lunchen in Zwolle bij Franck Lekker lunchen in Zwolle bij Franck

  Lekker lunchen in Zwolle bij Franck

  Binnenkort ook lunchen in Zwolle?

  Hop zeker langs bij Franck. Je vindt deze leuke spot op de Diezepoorterplas 9 in Zwolle. Minor detail: ernaast zit Bonbonnerie Borrel, waar wij vroeger altijd de chocolaatjes haalden (en stiekem spiekten naar de chocolademachine in de winkel, want daar had ik als kind graag mijn hele hand in willen stoppen…).

  Naast deze spot om te lunchen in Zwolle zijn ook deze plekken heel erg leuk om naartoe te gaan:

  Beeld © Elisah Jacobs/InteriorJunkie.com

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu