Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Kunstige tegels in de hal is nog eens een goede binnenkomer - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 18-04-2024

  7 augustus, 2023

  Kunstige tegels in de hal is nog eens een goede binnenkomer

  Dat kunstige tegels in de hal de ruimte meteen opvrolijken, laat dit voorbeeld maar weer eens zien. De hal wordt vaak onderschat in huis. Normaliter is dit de ruimte waar het altijd een rommeltje is (want schoenen, jassen, kinderwagens, pakketjes, plu’s etc). Zonde, want het is de eerste ruimte waar je binnenkomt.

  Rust is nodig in de hal en dan heb ik het niet over rustige tinten. De tegels (ze heten SAM Cena S832) in de hal van Leonie zijn lekker hysterisch. Door deze te combineren met effen tegels aan de muur in een kleur die terug komt in de vloertegels én een lichte tint op de muren en het houtwerk oogt het geheel rustig. Er is eenheid, omdat de kleuren uit de tegels in de hal terugkomen op de muren, in de jassen en het boek op de wandplank.

  Een andere tip voor in de hal: werk al het ‘ruis’ weg, zoals je schoenen in een schoenenkast en je jassen in een (gang)kast. In de hal van Leonie is alles slim weggewerkt, want naast het toilet zit een gangkast waar precies een kinderwagen in past. Geniaal bedacht, want zo struikel je nooit meer over een kinderwagen. De paar jassen die mooi matchen in het geheel hing ze wel in zicht. Maar zeg nou zelf: staat toch stunning?

  Meer zien van deze tegels in de hal en meer uit het huis van Leonie?

  Goed nieuws, want de komende week komen er nog drie woontips online uit Leonie’s huis met als kers op de taart de volledige hometour (zowel de foto- als videoshoot) die volgende week vrijdag online staat. Wil je nog meer weten over Leonie? Volg haar dan op Instagram via Lterveld.  

  Bekijk hier eerdere woontips:

  © Beeld Elisah Jacobs/InteriorJunkie.com

  2 reacties op “Kunstige tegels in de hal is nog eens een goede binnenkomer”

  1. Lies schreef:

   Prachtig! Leuk al deze inspiratie. Welke grijs/blauwe tegels zijn er hier aan de muur?

  2. Danielle schreef:

   Ik kijk altijd uit naar de home tour! Weet jij Welke tegels er op de wand zitten? Zijn ze mat of glans?

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu