Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 22-07-2024

  Kies voor geel op je thuiswerkplek

  Dat kleur veel doet met je gemoedstoestand weten we natuurlijk allemaal. Bij de ene kleur voel je je beter dan bij de andere. Dit geldt niet alleen voor kleding, maar ook voor je interieur. Wist je dat de kleur geel ideaal is voor op je (thuis)werkplek? Zo bevordert geel het de productiviteit én geeft het je extra energie.

  Geel doet je dan ook niet voor niets denken aan de zon. Daarnaast stimuleert geel je creativiteit en is het de kleur van wijsheid, nieuwsgierigheid en groot denkvermogen. Twijfel dan ook zeker niet als je voor het verfvak vol geeltinten staat. Maar niet alleen geel, maar ook blauw (rustgevend), groen (stressverlagend), paars (wijsheid), roze (verbinding) en rood (adrenaline) zijn kleuren die je vaak tegen komt op de werkvloer. Tijdens het fotograferen van de nieuwste hometour bij interieur- en vastgoedstylist Mirella uit Haarlem spotte ik geel op haar werkplek. En dat was dus niet voor niets. Heel benieuwd wat voor kleur jij hebt op je (thuis)werkplek.

  Kies voor geel op je thuiswerkplek

  Kies voor geel op je thuiswerkplek

  Kies voor geel op je thuiswerkplek

  Meer zien van deze kleur geel op Mirella’s werkplek en meer uit haar huis?

  Goed nieuws, want de komende dagen komen er nog twee woontips online met als kers op de taart de volledige hometour, zowel de fotoshoot als de video shoot, die aanstaande vrijdag live gaat. Wil je nog meer weten over Mirella volg haar dan op Instagram en vergeet ook niet haar website te bekijken voor interieuradvies en verkoopstyling.

  Bekijk hier de woontip van gisteren:

  Bekijk hier de woontip uit de vorige hometour in de guesthouse en appartement van Charlotte uit Gent:

  Beeld © Elisah Jacobs/InteriorJunkie.com

   

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu