Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Hal DIY: van salontafel tot spiegel - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 21-05-2024

  Hal DIY: van salontafel tot spiegel

  Hoe leuk is het om zelf dingen voor in je huis te maken? Dan weet je zeker dat je iets in huis hebt wat niemand anders heeft. Zo spotte ik in het huis van interieur- en vastgoedstylist Mirella iets heel cools in haar hal. Mirella maakte van een salontafel namelijk een… spiegel! Je moet op deze hal DIY ook maar net opkomen, toch?

  Het is dat ze zelf vertelde, anders had ik deze hal DIY helemaal niets door. Ze vond het tafelblad van haar salontafel zo mooi dat ze ‘m een andere functie wilde geven, namelijk die van een spiegel. Ze haalde het blad eraf, gaf het een likje gitzwarte verf en lijmde er een ronde spiegel aan. En zie hier: haar zelfgemaakt budgetproof hal DIY.

  Nog meer zelfgemaakt

  Wat er met de rest van de salontafel (zie beeld drie helemaal links) gebeurde? Die kreeg een nieuw blad en werd dus ook weer nieuw leven ingeblazen. Deze spiegel is trouwens niet de enige hal DIY; ook het kledingrek maakte ze zelf. Van buizen maakte ze een kledingroede, spoot het zwart en bevestigde het met een ketting aan het plafond. De S-haken zijn ideaal om je jassen aan op te hangen, weer eens wat anders dan kledinghangers.

  Hal DIY: van salontafel tot spiegel

  Hal DIY: van salontafel tot spiegel

  Hal DIY: van salontafel tot spiegel

  Meer zien van deze hal DIY en meer uit haar huis?

  Goed nieuws, want morgen komt er nog één woontip online met als kers op de taart de volledige hometour, zowel de fotoshoot als de video shoot, die aanstaande vrijdag live gaat. Wil je nog meer weten over Mirella volg haar dan op Instagram en vergeet ook niet haar website te bekijken voor interieuradvies en verkoopstyling.

  Bekijk hier de woontips van afgelopen week:

  Bekijk hier de woontip uit de vorige hometour in de guesthouse en appartement van Charlotte uit Gent:

  Beeld © Elisah Jacobs/InteriorJunkie.com

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu