Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Pronken met borden aan de muur - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 16-07-2024

  Pronken met borden aan de muur

  Voorafgaand aan elke nieuwe hometour vind je een paar dagen ervoor enkele woontips uit het desbetreffende huis. Dit keer is het de beurt aan interieur- en vastgoedstylist Mirella uit Haarlem. In haar huis pronken er borden aan de muur. Een echte eyecatcher en o zo mooi!

  Wie zegt dat borden alleen bedoeld zijn om van te eten? Of weg te stoppen in een buffetkast? Welnee, borden zijn ook heel goed te doen voor aan de muur. Zo spotte ik laatst nog tijdens een babykamer tour een bordje met een letter aan de muur, een verwijzing naar de naam van de baby. Superleuk!

  Mix & match

  Ook voor in de woonkamer doen borden aan de muur het goed. Zo ook in de eethoek van Mirella. De muur boven de schouw was nog een beetje saai naar haar idee, dus bedacht ze om in de weer te gaan met borden aan de muur. Weer anders dan een hoge spiegel, toch? Het idee ontstond spontaan toen ze aan de eettafel zat. Vervolgens zocht ze verschillende borden bij elkaar, verzameld uit winkeltjes in Haarlem, van vt wonen en de zwart-witte maakte ze zelf met porseleinstift. Ook leuk: de klok lijkt ook net op een bordje en past perfect bij de verzameling.

  Pronken met borden aan de muur Pronken met borden aan de muur

  Muurvast

  De borden aan de muur zitten trouwens muurvast als ik Mirella mag geloven. Ze had namelijk geen zin in bordenhangers, omdat die wel eens losraken. Nu weet ze zeker dat alles goed vast zit. “En als ik weer wil veranderen, dan haal ik ze er weer vanaf en verf ik de schouw een ander kleurtje. Altijd leuk om weer met een nieuw project bezig te gaan,” aldus Mirella.

  Meer zien van deze borden aan de muur en meer uit het huis van Mirella uit Haarlem?

  Goed nieuws, want de komende dagen komen er nog drie woontips online met als kers op de taart de volledige hometour, zowel de fotoshoot als de video shoot, die aanstaande vrijdag live gaat. Wil je nog meer weten over Mirella volg haar dan op Instagram en vergeet ook niet haar website te bekijken voor interieuradvies en verkoopstyling.

  Bekijk hier de woontip uit de vorige hometour in de guesthouse en appartement van Charlotte uit Gent:

  Beeld © Elisah Jacobs/InteriorJunkie.com

   

   

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu